Fashion

Ontwerper zoekt boer

Eindhoven - Ontwerper zoekt boer? Ja, het lijkt een ongewone combinatie, maar in Eindhoven gaan ze het toch proberen door middel van een symposium op vrijdag 9 november. Het symposium ligt in het verlengde van de expositie 'NAT, designing nature' ligt, waarvoor tien ontwerpers nieuw werk hebben gemaakt waarin natuur en cultuur, groei, verval en vormgeving zichtbaar zijn.
Het symposium, dat in samenwerking met Kunstenaars & Co en ZLTO is opgezet, is tegelijk informatief en praktisch. Naast drie sprekers (van bioloog tot theatermaker) die zowel gefascineerd zijn door de agrarische wereld als thuis zijn in design, worden ook concrete problemen van vier boeren uit Brabant voorgelegd aan vier jonge ontwerpers. Daar valt ongetwijfeld het nodige over te zeggen.
Benieuwd naar wat design met de agrarische wereld heeft en andersom? Kom dan naar 'Ontwerper zoekt boer' op vrijdag 9 november van 13.00 tot 18.00 uur in MU, Emmasingel 20, Eindhoven. Entree is gratis en aanmelden kan via communicatie@mu.nl.

Deel dit artikel
Back to top