Fashion

Kunst plus lisa II

Utrecht - lisa? lisa (ja zonder hoofdletter!) komt uit Utrecht en is stijlvol, een tikkeltje eigenwijs en doet het liefst dingen die ze leuk vindt. Dat is lisa. Oja, en lisa houdt van kunst. lisa ontmoeten? Kom dan 17 november naar Utrecht, want dan geeft lisa een kunstzinnige borrel. Of een kunstexpo met een borrel. Met bubbels en wijn, betaalbare kunst en andere leuke mensen.
Helemaal in de ban van lisa geraakt? Dan moeten we je toch weer even met twee benen op de grond zetten, want lisa bestaat helaas niet echt. Ze is een initiatief van twee Utrechtse meiden: Lilith en Sam. Uit onvrede over de kwaliteit van de wijnen die ze in de Utrechtse horeca 'voorgeschoteld' kregen, besloten ze het heft in eigen hand te nemen en bedachten ze lisa. Door maandelijks 'guerrilla borrels' te organiseren onder de naam 'Wijn plus lisa' op onorthodoxe, maar interessante plekken in de domstad werd lisa van een klein eenzaam meisje een populaire ‘IT girl’ met vele vrienden.
Zaterdag 17 november heeft lisa zin in kunst en biedt ze je de gelegenheid om tijdens 'Kunst plus lisa II' - een expositie van één middag - betaalbare kunst te kijken én te kopen. Vier verschillende veelbelovende kunstenaars showen hun werk, dat je als je er helemaal van onderste boven bent direct kunt kopen. Dit keer vormt de vechtclub het decor van lisa's borrel. De club zal de tijdelijke plek zijn om te borrelen, kletsen en te genieten. Voor iedereen die lisa al kent en Wijn plus lisa nu al mist; je kunt ook gewoon een drankje komen drinken in het lisacafé.
Kunst plus lisa vindt plaats op zaterdag 17 november van 15.00 tot 19.00 uur in de Vechtclub, brailledreef 9 (deur 49), in Utrecht. Entree is € 5 inclusief glaasje bubbels. good2b geeft 2 x 2 gastenlijstplekken weg voor Kunst plus lisa! Surf snel naar WIN! De winactie loopt tot woensdag 14 november. (Beeld: Mario Testino)

Deel dit artikel
Back to top