Fashion

Start seizoen Comedy Theater

Amsterdam - Na weken van hard werken in de voormalig oude tabakshal (en wij kunnen het weten, want ons kantoor is in hetzelfde pand gevestigd) is Amsterdam sinds 1 april dit jaar een theater rijker: het Comedy Theater in de Nes. En vanaf 16 augustus opent het theater haar spraakmakende eerste theaterseizoen!
Het eerste volledige seizoen van het prachtige Comedy Theater, dat al een week voor de Uitmarkt van start gaat, wordt geopend door Jim Speelmans en Jasper Valstar. Dat wordt dus weer lachen! Het nieuwe Comedy Theater in de Nes is de dagelijkse plek voor inspiratie en contacten. Met een aanloopperiode van drie maanden wordt nu echt het allereerste theaterseizoen geopend. Met de drie huisgezel-schappen (Comedy Explosion, Sterk Water en Now&Lauw) en een zeer grillige programmering gebeurt er iedere dag iets bijzonders in de Nes. Na afloop van de voorstellingen wordt het theater het trefpunt van de comedians. Naast de wisselende weken van cabaret, comedy en de nachtvoorstellingen in het weekend, wordt er breed geprogrammeerd en maximaal twee maanden vooruit.
Het Comedy Theater in de Nes is gevestigd in een voormalige tabaksveiling, die lang leeg heeft gestaan en stevig is verbouwd tot een waanzinnig theater. Het nauwe theaterstraatje de Nes, gelegen tussen het Rokin en de Oudezijdse Voorburgwal, was voorheen het centrum van de tabakshandel. Authentieke elementen in het pand zijn behouden, waardoor er een bijzondere sfeer wordt gecreëerd in het theater. De zaal beschikt over een balkon en biedt ruimte aan zo’n 250 bezoekers. Van dinsdag t/m zaterdag wordt er regulier geprogrammeerd en de aanvang van de voorstellingen is doorgaans 20.30 uur. Op vrijdag en zaterdag staan de comedians om 23.00 uur op het podium tijdens een Late Nite Stand-Up. Het ideale begin van een avondje uit.
Korte termijn programmeren staat in het Comedy Theater centraal. Met een tweemaandelijkse agenda en een afwisselende kwalitatief hoogstaande programmering onderscheidt het Comedy Theater zich van het overige aanbod in Amsterdam. De kaartverkoop start zo’n twee maanden van tevoren, tenzij anders aangegeven. Op deze manier wordt er meer vrijheid gecreëerd voor zowel de comedian als de bezoeker om een voorstelling te boeken of te reserveren.
De komende weken staan ondermeer Claudia de Breij, Jim Speel-mans, Kristel Zweers, Wilko Terwijn, Kristel Zweers en Now&Lauw op de bühne! Voor meer informatie, het complete programma en kaartverkoop kun je kijken op de site van het Comedy Theater in de Nes, Nes 110 te Amsterdam. good2b geeft 5 x 2 kaarten weg voor de voorstellingen van Comedy Explosion op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus weg! Surf snel naar WIN! De winactie loopt tot maandag 20 augustus.

Deel dit artikel
Back to top