Fashion

Camping Rotterdam

Rotterdam - Voor de vijfde keer wordt dit jaar het Nederlands meest originele zomerevenement georganiseerd! Regel alvast een paar vrienden, een tentje en een fleurige ‘campingsmoking’ en maak je op voor de enige echte stadscamping van ons land: Camping Rotterdam! Een enorme cast van professionele acteurs vervult de typische campingfuncties en de campinggasten spelen natuurlijk weer zichzelf, want daar zijn ze immers uitmuntend in. Natuurlijk ontbreken de caravans, tenten en haringen niet; het is immers weer camping time!
Camping Rotterdam huisvest alle elementen van een echte camping. Zo vind je er warme douches, propere toiletten, een slagboom, receptie, gezellige kantine, barbecueplaatsen, terras met parasols, kinderbadjes, koud bier, een activiteitenteam, voetbalveld, postvakjes en mededelingenbord. Maar Camping Rotterdam gaat verder waar de gewone camping stopt. Je weet namelijk maar nooit wie je voor je hebt; is de bardame zichzelf of een beroemd actrice? Is de buurman in de tent naast je gewoon raar of staat hij ‘s avonds ineens in de feesttent een spetterend optreden weg te geven? Nadat je de hele dag ontspannende activiteiten hebt ondergaan, kun ‘s avonds helemaal los op het campingterrein.
Er is altijd wat te doen op de camping. Overdag is het een waar kinderparadijs met waterspellen, springkussens, voetbalwedstrijdjes, verkleedpartijen en knutseluurtjes. Maar ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen, met name de excursies zijn de hoogtepunten van de dag. Verder kun je altijd een lekkere lunch bestellen of een koud drankje nuttigen op het terras. De meeste diehard campingfans komen echter voor de befaamde avonden. Een wervelende show passeert de revue, waarbij bingo, karaoke, goochelshows, bekende artiesten, disco’s en animatiemeisjes je in extase brengen.
Camping Rotterdam vindt plaats van 5 tot 9 juli op het Noordereiland te Rotterdam en voor slechts € 15 heb je al een tentplek. Voor partyanimals die het niet willen missen, maar toch echt liever in hun eigen bed slapen, is het terrein natuurlijk ook open. Of ze reserveren een volledig ingerichte VIP tent, met waanzinnig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Voor meer info, check: campingrotterdam.nl. Reserveer snel, want Camping Rotterdam is razend populair. (Beeld: Bruce Weber voor Vogue)

Deel dit artikel
Back to top