Fashion

Dubieus Design

Antwerpen - Op zoek naar dat ene vintage Eames stoeltje, helemaal fan van design uit de jaren zestig of vind je het gewoon heerlijk om over een markt met mooie spullen te slenteren? Reis dan zaterdag 23 juni af naar het zuiden en scoor iets waanzinnigs tijdens de derde editie van Dubieus Design in Antwerpen. Anders dan de naam van het event doet vermoeden, is dit de plek om design voor een fijne prijs te bemachtigen.
Na het succes van de vorige twee jaar maakt designcenter De Winkelhaak, één van de fijnste interieurwinkels van de stad, er een goede jaarlijkse gewoonte van én daar mag je blij mee zijn, want het is de enige openluchtmarkt waar je tweedehands design kan vinden in Vlaanderen. Op het kruispunt van de Dambruggestraat en Offerandestraat (gelegen op vijf minuutjes wandelen van het centraal station) vind je een hele hoop standjes met vintage meubels, gebruiksvoorwerpen en verlichting, vanaf de jaren vijftig tot nu. Nog leuker is het aanbod van prototypes, kleine reeksen of try-outs van zowel amateurs als professionele ontwerpers.
Er staan niet alleen handelaren of interieurwinkels met hun waar, maar ook particulieren. Waardoor de kans des te groter is, dat je echt iets unieks kan scoren voor een prikkie! Als je de tweedehands markt bezoekt, is het ook leuk om even bij De Winkelhaak naar binnen te lopen, want je vindt er een zeer gevarieerde en inspirerende collectie interieurartikelen. Dubieus Design vindt plaats op zaterdag 23 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Entree is gratis. (Beeld: Erwin Olaf voor Moooi)

Deel dit artikel
Back to top