Fashion

Designhotel Casa Boscá

Valencia - Valencia is hard op weg het nieuwe Barcelona van Spanje te worden. De stad is hotter dan hot en wekelijks openen er nieuwe hippe restaurants, stijlvolle clubs en inspirerende modewinkels. En vanaf juli krijgt de twee na grootste stad, die bijna twee miljoen inwoners telt, er een prachtige hotspot bij: designhotel Casa Boscá.
Gevestigd in een modern gebouw met Mediterrane invloeden, vlak aan het strand én het bruisende centrum, is het de plek om te overnachten als je Valencia bezoekt. Luxe en ruimte voor persoonlijke wensen staan voorop. Je kunt dan ook kiezen uit verschillende manieren van overnachten: van een hotelkamer tot een appartement of villa. En je kunt met zijn tweetjes, maar ook met een hele groep één van de accommodaties huren. Het is maar net wat je wilt.
Op dit moment wordt Casa Boscá helemaal gerestyled en het resultaat wordt overweldigend. Witte en beige tinten met hier en daar designklassiekers, als de Panton Chair van de Deense ontwerper Verner Panton, zorgen voor een luxueuze uitstraling. Natuurlijke materialen overheersen, maar de details zorgen voor een glamorous effect. Het speciale aan dit hotel is dat niet alleen de inrichting en architectuur hoogstaand is, maar ook de service. Je kunt een privé-kok inhuren voor een smakelijke lunch, exquis diner of kekke cocktailparty. Ook ontbreken de nodige luxe ingrediënten die een accommodatie ‘high end’ maken niet: zwembad, 24 uur per dag persoonlijk service, smaakvolle badkamers en extra grote bedden. Kortom: een hotel waar je in de watten wordt gelegd!
Casa Boscá (C/. Isabel de Villena, 139) in Valencia is medio juli weer geopend. Een kamer boek je vanaf € 175 per nacht, een appartement vanaf € 1500 per week, een huis vanaf € 6000 per week en een villa vanaf € 8000 per week.

Deel dit artikel
Back to top