Fashion

Verleidelijke Zondagen

Den Haag - De hele maand december kun je in het Museum voor Communicatie in Den Haag vanaf 12.00 uur gratis genieten van een verleidelijke film! Elke week weer een andere filmklassieker. Voor maar € 5 extra kun je in de pauze genieten van een heerlijke brunch.
10 december, Brokeback Mountain: Brokeback Mountain vertelt het verhaal van twee jonge mannen die elkaar in de zomer van 1963 ontmoeten en tot een onverwachte band komen. Ze hoeden samen schapen op Brokeback Mountain. Als de klus er op zit gaan ze ieder hun weg en brengen lang- zamerhand orde in hun bestaan. Een hernieuwde kennismaking, jaren later, brengt alles aan het wankelen... De gevolgen van de diepe band, die nog steeds blijkt te bestaan, dreunen door. De kracht van de liefde wordt danig op de proef gesteld
17 december, Alfie: Voor Alfie (Jude Law) bestaat het leven uit alles wat met vrouwen te maken heeft, de ene nacht na de andere. Van rijke weduwes die op jongere mannen vallen (Susan Sarandon) tot aan zijn vriendin die alleenstaande moeder is (Marisa Tomei). Alfie heeft alles wat zijn hartje begeert...en is niet op zoek naar meer. Hij leeft als een playboy, maar als dit plotseling gevolgen heeft voor de vrouwen in zijn leven en voor zijn beste vriend Omar Epps, gaat Alfie zich afvragen of er niet meer in het levenis dan alleen vluchtige romances. En zo ja, wat dan?
24 december, Love Actually Love Actually is een hilarische film die zich afspeelt in de weken vlak voor Kerstmis, waarin de ups en downs in de relatiesfeer ongekende pieken en dalen bereiken.
Love Actually is niet één verhaal, maar wel tien verschillende, over vriendjes en vriendinnetjes, echtgenoten en echtgenotes, vaders en zoons en popsterren en hun managers. Want als je goed oplet, zul je zien dat de liefde eigenlijk altijd en overal om je heen te vinden is.
31 december, The Wedding Singer: Robby Hart is een mislukte rockzanger die zijn brood verdient door op te treden op huwelijksfeesten. Hij ontmoet er de serveerster Julia en al snel ontdekken ze dat ze iets gemeen hebben: ze staan beiden op het punt om zelf te trouwen! Robbie's grote dag verandert echter in een ware nachtmerrie als zijn verloofde hem voor het altaar in de steek laat. Julia probeert Robert op te beuren door hem bij de voorbereidingen van haar trouwdag te betrekken. Maar dan ontdekt Robbie dat Julia's yuppie verloofde er nog andere vriendinnetjes op na houdt… Een bruisende feelgoodmovie in onvervalste jaren '80 stijl!!!
Reserveren is niet nodig, maar ben op tijd aanwezig, want vol is vol!

Deel dit artikel
Back to top