Fashion

Quinny Zapp

Landelijk - Je kent het wel: je zit relaxed in een restaurantje en je ziet iemand in gevecht met zijn hippe, maar onhandige buggy. Ineens is het gedaan met je kinderwens, want zo wil je echt niet door het leven! Okee dat is misschien wat overdreven, maar je denk wel meteen: ‘dit gaan wij anders doen’. Je ideale buggy is mooi, maar ook functioneel. Hij moet mee naar een terrasje kunnen, een dagje shoppen en probleemloos mee op reis gaan. Quinny Zapp is dan de uitkomst: strak vormgegeven, frisse kleuren, snel in- en uitklapbaar, lichtgewicht én hij wordt geleverd met handige reishoes.
Met zijn drie wielen en lichtelijk futuristische vormgeving is de Quinny Zapp buggy een opmerkelijke verschijning. De combinatie van strakke lijnen, lichtgewicht matzilver metaal en prachtige kleuren maken dat de Quinny Zapp een buggy is waar je gezien mee mag worden. Limoengroen, oceaanblauw, dieprood, pittig roze, olijfgroen of cool zwart, er is zeker een kleur bij die bij je past. De buggy is niet alleen mooi, maar bovendien ook robuust. En nogal belangrijker: hij biedt optimaal comfort voor je kleintje door zijn vering.
De Quinny Zapp is ingeklapt slechts 69 cm lang en weegt een luttele zes kilo. Hij is super wendbaar door zijn drie wielen en het voorwiel kan zelfs 360 graden draaien. Hij wordt geleverd met de handige accessoires zoals een zonnekap, regenscherm, reistas en adapter voor een Maxi-Cosi baby-autostoel. De Quinny Zapp is te gebruiken voor een peuter, kleuter en voor een pasgeboren baby. Ook is hij geschikt om met de fiets mee te nemen in combinatie met los verkrijgbare fietsendrager. Je kunt de Quinny Zapp kopen bij de betere babyspeciaalzaken. good2b steunt graag aanstaande (of bestaande!) ouders en geeft 1 x een Quinny Zapp weg! De winactie loopt tot 9 juli.

Deel dit artikel
Back to top