Fashion

Club Society goes New York!

Rotterdam - In the future everybody will be famous for 15 minutes… De bekendste uitspraak van Andy Warhol en tevens het thema van de nieuwe Club Society avond op donderdag 6 april in Off_Corso.
Club Society zoekt iedere maand de dialoog op tussen verschillende steden. Internationale gasten, bekende hosts leiden de avond, en live performances en expo’s prikkelen je om de discussie aan te wakkeren. Donderdag 6 april neemt Club Society je mee naar the city that never sleeps: New York. Verwacht een Warholeske avond vol Pop Art, LaChapelle filmbeelden, en pas je outfit aan op die sexy maar classy Studio 54 vibe.
De talkshow tussen 21.00 en 22.00 wordt geleidt door Raoul de Jong, Bedri Baykam en Ton Simons, van Dance Works Rotterdam. Vanaf 22.00 is het tijd voor het filmprogramma met materiaal van onder anderen David LaChapelle en Mister Warhol. Tot 03.00 kun je ook clubben met Dj Lacroix en Eelco. De expo in Off_Corso met werk van onder meer Truus Trendy en Richard Sandler zal blijven hangen tot 3 mei.
Entrée voor Club Society is 5, je kunt de kaarten aan de deur van Off_Corso kopen, deze gaat om 20.00 al open. We geven 2 plekken op de lijst voor Club Society weg, check WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top