Fashion

Kleurinspiratiekaart 2006-2007

Landelijk - Kleuren, de hele dag zie je ze! Maar als je gaat verhuizen, of gewoon bent uitgekeken bent op je interieur, dan blijk het (re)stylen en zorgen voor mooie vernieuwende kleurcombinaties toch vaak lastiger en tijdrovender dan je had verwacht. De oplossing: neem een specialist in handen! Egbert van Triest is expert op gebied van interieurstyling en kleur. Hij heeft gewerkt voor de grotere interieurwinkels (o.a. Nijhof Baarn, Eijerkamp/CILO Zutphen en Lampenier Nederland) en verschillende bladen (o.a. AD magazine, Local Heroes Amsterdam) en diverse Events (o.a. thuisfront en Robijn Fashion Award). Ook is hij vaste stylist bij de super mooie winkel Cornelis Johannes op de Willemsparkweg in Amsterdam, waar iedere paar weken het complete interieur weer anders, en altijd verassend, is gestyled.
Als interieurstylist is Egbert sinds kort betrokken bij een nieuwe dienst van Histor: stylist bij je thuis! In een gesprek van gemiddeld 2,5 uur wordt een uniek kleuradvies gegeven. Met kleur leg je een basis voor de sfeer in het interieur. Vaak gaat er een wereld open als je ervaart wat kleur met een ruimte doet. Kleur geeft karakter aan een ruimte. In overleg kom je met Egbert tot een passende basis voor je nieuwe interieur. Een omgeving die inspireert én toch ook vertrouwd aanvoelt. Het is tenslotte jouw thuis!
Voor het ‘perfecte’ interieur maakt een goedgekozen kleur, uitbundig of subtiel, hét verschil. Om te inspireren heeft Egbert een bijzondere kleurenkaart gemaakt en deze gewoon voor iedereen toegankelijk online gezet. Een verrassende mix van pasteltinten uit de jaren ‘50 en harde kleuren van de 80’s. Hij maakt veel foto’s tijdens reizen, werk in studio’s en vrije tijd. Deze eenvoudige en pure foto’s inspireren tot nieuwe kleurcombinaties. Klik Hier voor de volledige kleurkaart!
Ook was hij zo vriendelijk zijn vooruitzicht voor 2006-2007 met ons te delen: “Persoonlijke smaak en gevoel blijft natuurlijk belangrijk. Toch geef ik graag een snelle schets van de komende boeiende tijd van creativiteit, oorspronkelijkheid en klassieke invloeden. Mode beïnvloedt het interieur momenteel meer dan ooit. De mode is sinds de jaren ‘80 niet meer zo expressief en sexy geweest. Je kunt spreken van woonmode, met een rijkdom aan prints, textuur en stoffen. Elementen uit verschillende stijlperioden en culturen zijn te combineren tot een nieuw spannend geheel. De jaren 50, de 80’s en chinoise prints( Chinese prints) zijn sterk opkomend. Ook kenmerkt deze periode zich door ‘mix and match’. Anders gezegd: combineer wat je wilt!” Voor het maken van een afspraak voor kleuradvies met Egbert van Triest kun je kijken op egbertvantriest.nl. Maar misschien heb je geluk, want good2b geeft 2 kleuradviezen van 2, 5 uur á 195,- euro weg! Kijk snel bij WINNEN hoe je hier kans op kunt maken!

Deel dit artikel
Back to top