Fashion

Marry Me! in galerie Beyond Fashion

Antwerpen - Mocht je rond Valentijnsdag in het altijd romantische Antwerpen verkeren, ga dan met je date naar de expositie Marry Me! van ontwerpster Marije Geursen in galerie Beyond Fashion. Beyond Fashion is een galerie en art shop waar hedendaagse modeaccessoires en juwelen tentoongesteld en verkocht worden. Een leuke plek om betaalbare sieraden en accessoires te bekijken en eventueel te kopen!
De expositie Marry Me! staat, zoals de naam al zegt, helemaal in het teken van de liefde. Naast de vaste collectie met heel veel mooie valentijnsgeschenken, kun je het werk van Marije Geursen bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld een serie valentijnharten gemaakt van porselein met Arabische motieven bekijken (‘liefde loopt door alle culturen heen’). Of het tafelkleedje, wat de zelfde naam als de tentoonstelling heeft. Een loper waar op een sieradendoosje vastzit. Je dekt de tafel voor een verrassingsdineetje en in het doosje doe je iets wat je je geliefde wil geven (en vraag je hem of haar ten huwelijk?). Een gigantisch romantische expo dus! Marije maakt sieraden in de breedste zin van het woord. Dus niet automatisch een ring of ketting, maar eerder ‘iets om te geven’, ‘lief te hebben’ of iets ‘om een herinnering levend te houden’. Het accent ligt op functionele vormgeving en de bezieling van de creatie. Geen enkel sieraad is industrieel vervaardigd en elk ontwerp heeft daardoor een uniek karakter. Ze maakt werk in opdracht voor particulieren of bedrijven die met een persoonlijk sieraad hun identiteit willen uitdragen.
De expositie is tot 16 maart te bekijken in galerie Beyond Fashion in Antwerpen. Openingstijden: donderdag tot zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Deel dit artikel
Back to top