Fashion

iGo Segway – landelijk

landelijk - Nu eindelijk ook in Nederland te huur: de Segway van iGo! De coole en milieuvriendelijke design-tweewieler. Een soort step, maar dan een met het sta-plankje en de balans in de breedte. De Segway rijdt op een accu (opladen kan bij ieder stopcontact) en gaat maximaal 20 km per uur. Je hoeft als berijder niets te doen behalve opstappen, gas geven, remmen en als je bent waar je zijn moet, weer afstappen. Dit hippe designvervoermiddel kan dankzij de twee grote hardrubberen wielen over hobbelig wegdek, ruw terrein, zoals golfbanen, en zelfs tegen stoepranden op rijden. Reden voor iGo, een bedrijf dat zich richt op mobiliteitsconcepten, om de Segway in het Amsterdamse straatbeeld te introduceren!
Voorlopig alleen te huur als sportief, state-of-the-art vervoermiddel voor bijvoorbeeld toeristen en sightseeërs die Amsterdam op een originele manier willen ontdekken. De Segway van iGo is nú te huur voor individuele bezoekers, speciale groepen en events. Het is zo hip en futuristisch om ermee door de stad te racen dat het een kwestie van tijd is voordat Nederland valt voor de Segway.
iGo start met een twee uur durende tour, voorlopig alleen nog maar in Amsterdam. Na de tour krijg je een Segwayrijbewijs mee. Hiermee kan je ook individueel een segway huren. De tour begint bij het kantoor van Yellow Bike op de Nieuwezijds Kolk. Hier krijg je eerst een korte uitleg hoe het mobiele apparaat werkt. Ga er maar vanuit dat wie kan fietsen, ook op de Segway kan rijden. Na een proefrondje is het opstappen en wegrijden! Er is geen rijbewijs of helm voor nodig. Op een volle accu - die eenvoudig is op te laden via een stopcontact - kan vier uur gereden worden! Een twee uur durende tour op de Segway van iGo kost je €40,- good2b geeft 2x een tour op de Segway van iGo weg, kijk bij WINNEN.

Deel dit artikel
Back to top