Beauty

Hugo Red

Valentijnstip - Hugo Fragrances bestaat dit jaar 20 jaar en introduceert een spannende nieuwe geur voor mannen: Hugo Red. De geur is sinds deze maand verkrijgbaar en biedt een onverwachte mix van contrasterende ingrediënten. Dat moet mannen volgens Hugo ‘inspireren om zich niets van conventies aan te trekken en hun eigen, unieke creativiteit de vrije loop te laten’.
Sinds 2011 is acteur/regisseur/muzikant Jared Leto ambassadeur van Hugo Fragrances. Hij zegt: ‘Grenzen verleggen is belangrijk voor iedereen – dat is wanneer je de meeste voldoening krijgt, of je grootste doorbraak bereikt.’
Hugo wilde een mannengeur creëren die het idee van grenzen verleggen in zich draagt. Het is een mix geworden van contrasterende ingrediënten ‘vol spanning tussen koud en warm’. Hugo Red bestaat namelijk uit twee contrasterende akkoorden: het ‘Solid Chill’ akkoord en het ‘Liquid Heat’ akkoord, die de verschillende facetten van koud en warm metaal weerspiegelen.
Het ‘Solid Chill’ akkoord bevat grapefruit in de topnoot en rabarber in het hart voor een licht bitter, fris akkoord, gecombineerd met een metallic accent. Het ‘Liquid Heat’ akkoord bestaat juist uit cederhout en pittige amber, die samenkomen in de dry down en de hitte en vloeibaarheid van vlammend metaal belichamen.
[IMG01]


Voor de verpakking werd voor rood gekozen. Geen toeval, ook gezien de naam van de geur. Rood wordt overal gezien als de meest intense kleur, die staat voor energie, kracht, macht en vastberadenheid – er wordt zelfs beweerd dat rood een stimulerende werking op ons kan hebben, net als de nieuwe geur.
Kortom: een mooie Valentijnstip voor je man of vriend!
Eau de Toilette 40 ml €43
Eau de Toilette 75 ml €52
Eau de Toilette 100 ml €75
After Shave Balm 75 ml €37
Shower Gel 200 ml €22
Deodorant Stick 75 ml €22
Deodorant Spray 150 ml €22

Deel dit artikel
Back to top