Beauty

Lush - Emotional Brilliance

Preview - Het is exact 2 jaar geleden dat ik van een vriendin een cadeaupakket van LUSH kreeg voor mijn verjaardag. Ik hoor mezelf nog zo zeggen: “LUSH? Wat is dat?” LUSH gelooft in eerlijke producten en ingrediënten. De producten die zij inkopen worden niet op dieren getest. Daarnaast maken zij zelf zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, en ze gebruiken het liefst zo min mogelijk aan verpakkingsmaterialen.
Een ‘Honey I Washed The Kids’ zeep, een ‘The Olive Branch’ douchegel en een ‘Sugar Scrub’ verder, was ik totaal fan van LUSH! Ik voelde het als soort van roeping om andere mensen ook kennis te laten maken met LUSH. Een jaar lang kregen al mijn vrienden, vriendinnen en familieleden een eigen samengesteld LUSH cadeaupakket voor hun verjaardag. En nu is bijna iedereen fan! Maar ik dwaal af van waar ik eigenlijk naar toe wil.
LUSH
LUSH timmert eigenlijk al jaren aan de weg als het ‘fresh handmade cosmetics’ merk. Bij LUSH kan je slagen voor shampoos, douchegels, scrubs, maskers, noem het eigenlijk maar op. Maar make-up ontbrak nog in het lijstje. Op 21 juli wordt de lijn ‘Emotional Brilliance’, de allereerste make-up lijn van LUSH gelanceerd, maar wij hebben alvast een preview!
Het LUSH event
LUSH hield zijn bloggers event op een goed verstopte plaats in Amsterdam. Al even was ik de wanhoop nabij omdat ik het trappetje naar BRUG9 niet kon vinden. Maar gelukkig stond er midden op de brug op het Singel een dame van LUSH op ons te wachten. De locatie zelf was prachtig versierd met allemaal gekleurde stippen.
Bij binnenkomst kreeg ik een tafeltje aangewezen. Bij het tafeltje stond weer zo’n ontzettend vriendelijke dame van LUSH. Op de tafel stond een kleurenwiel met wel 30 kleuren.
[IMG01]


Ik moest mijn ogen sluiten, en de dame van LUSH gaf een draai aan het kleurenwiel. Vervolgens moest ik 3 kleuren uitkiezen waar ik een soort van connectie mee had. De eerste kleur die ik had gekozen stond voor mijn sterke kant. De kleur die ik had uitgekozen, was ‘Sprankelend’ (In Engeland ‘Bubbly’). De tweede kleur staat voor een eigenschap die ergens in je onderbewustzijn zit en die je nog verder kunt ontwikkelen. Mijn tweede kleur was ‘Intuïtie’, een behoorlijk heftig groen kleurtje. De laatste kleur staat voor mijn talent. Dit was bij mij ‘Charme’, een mooie lichtroze kleur.
[IMG02]

De kleuren, maar eigenlijk ‘emoties’, die ik uitgekozen had, mocht ik ophalen in de volgende ruimte. Ik mocht ook meteen gaan spelen met de kleuren die ik gehad had. Ik ging bij een grote spiegel staan, en ook hier kreeg ik weer hulp van een vriendelijke LUSH dame. Samen keken wij naar de kleuren die ik gekregen had. Zowel de kleur ‘Sprankelend’ als de kleur ‘Charme’ bleken liptinten te zijn, maar je kunt ze ook gebruiken als blush. De kleur ‘Intuïtie’ was een oogschaduw. Oei, dacht ik. Ik ben niet zo’n fan van knalgroen op mijn oogleden. Maar de kleur bleek goed te blenden, waardoor een subtiele groene kleur overbleef op mijn ooglid.
Volledig opgemaakt, en met een tas vol heerlijke nieuwe LUSH producten vertrok ik van het event.
[IMG03]


Ik moet zeggen: ‘wauw, dit is een event waar ik nog lang met vreugde op terug zal kijken!’
Ik denk dat ik alvast in mijn slaapzak voor de LUSH ga liggen, zodat ik de eerste ben die op 21 juli de nieuwe lijn mag bemachtigen!
Tekst: Annemijn de Leeuw

Deel dit artikel
Back to top