Beauty

Beautybox juni

Review - Dit is alweer de 3e Beautybox die ik mocht ontvangen. De box openmaken is altijd zo’n verrassing! Je weet nooit wat je kunt verwachten. Het leukste vind ik als er producten in de box zitten die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar die ik wel heel erg kan waarderen.
In totaal zaten er 5 producten in de box, waarvan 2 fullsize producten. Daarnaast zat er ook een kortingsbon van Sinner zonnebrillen in.
De producten
Het eerste fullsize product is de Mesogios zonnebrandcrème van het merk Neoderma. De zonnebrandcrème is SPF factor 30, daarnaast is het niet alleen een zonnebrandcrème maar ook een anti-age crème. Dit product is een welkome verrassing nu iedereen natuurlijk zijn vakantie geboekt heeft naar een warm en zonnig land.
Het tweede fullsize product is lippenstift van het merk New York Color. De kleur die ik ontving was ‘Rock on Ruby 497’. De kleur is intens rood en blijft tot wel 16 uur zitten.
Mesogios zonnebrandcrème
[IMG01]


Ik kreeg ook een sample van ‘All in one hair treatment’ van Uniq One. De spray heeft een tienvoudige werking. Het herstelt beschadigd haar, het beschermt tegen hitte van bijvoorbeeld een stijltang, en het geeft je haar meer volume. Gebruiken is geloven!
Ook nog zo’n geweldig product voor op vakantie! Een dagcrème met SPF factor 15 van het merk Hannah. De dagcrème heeft een kenmerkende maar erg lekkere geur. Daarnaast is de crème goed te verdelen over de huid.
Het laatste product is ‘Beautiful Skin Cleansing Lotion’ van BOOTS No7. Ik vind het heel vervelend om ‘s avonds voor het slapen gaan een 7-stappenplan uit te voeren voor het reinigen van mijn gezicht, voordat ik naar bed kan. Maar nu hoeft dat niet meer. Breng wat van de cleanser aan op een wattenpad en wrijf deze vervolgens over het gezicht. Zelfs waterproof make-up wordt meteen verwijderd. Daarnaast verwijdert het ook onzuiverheden in de huid. Fijn om maar één product nodig te hebben om je huid goed te reinigen!
[IMG02]


In de box zat ook nog een 20% discount bon van Sinner zonnebrillen en een bon voor gratis bezorging als je producten bestelt bij de Boots webshop.
Na 3 boxen ben ik nog steeds super tevreden over de Beautybox! Je betaalt slechts €12,50 (inclusief verzendkosten) per maand. De box van deze maand had een waarde van minimaal €40, eigenlijk een koopje dus. Natuurlijk kan het zo zijn dat je een bepaald product iets minder leuk vindt, maar er zitten altijd weer zoveel andere producten bij die je helemaal gelukkig maken!
Aanmelden
De juni box stond naar mijn idee in het teken van de zomervakantie. Eén voor één allemaal heerlijke producten om mee te nemen op vakantie! Ik zeg, vraag snel je abonnement aan! De Beautybox SUMMER SPECIAL is al uitverkocht, maar voor de september editie kan je jezelf alvast aanmelden. Een abonnement kan je hier aanvragen!
Tekst: Annemijn de Leeuw

Deel dit artikel
Back to top