Beauty

Review BeautyBox

Mei-editie - Afgelopen week werd hij dan eindelijk bezorgd, de mei editie van de BeautyBox. Voor even had ik weer schuddende handjes en een kriebel in mijn buik, omdat ik zo benieuwd was naar de producten in de nieuwe box. Alleen elke maand al het verrassingseffect van de box, is voor mij al een reden om een abonnement aan te raden!
De mei editie van de Beautybox lijkt wel grotendeels in het teken te staan van een glamour party! Zo zaten er prachtige Katy Perry kunstwimpers in deze issue, maar ook een oogschaduw met een prachtige glans, en 2 producten van Schwarzkopf om je haar nieuw leven in te blazen.
Wat zit er allemaal in?
Clean Start – All over clear, Sans Soucis – body melk met avocado olie, Katy Perry lashes van Eylure, lippotlood van Lookx, de Moisture Kick van Schwarzkopf en de Color Freeze van Schwarzkopf.
De mini’s van Schwarzkopf BC Bonacure
In de mei box zitten 2 mini’s van Schwarzkopf BC Bonacure, namelijk de Color Freeze en de Moisture Kick.
De Color Freeze is een sulfaatvrije shampoo voor mensen met gekleurd haar. De Moisture Kick is een spraybare conditioner voor mensen met normaal tot droog haar. Beide producten ruiken niet alleen lekker, ze zijn ook prettig in gebruik!
www.schwarzkopf-professional.nl
Lippotlood Lookx
Wij zijn gek op Lookx! Door de naturel tint kan je de contouren van je lippen subtiel aanzetten en hierdoor is de kleur goed te combineren met andere kleuren make-up.
Het potlood is zelfs multifunctioneel. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen de lippen te omlijnen, maar je kunt op de volledige lippen kleuren.
www.lookx.nl
[IMG01]


Katy Perry “Oh, My!” lashes by Eylure
De kunstwimpers van Katy Perry zijn echt prachtig. Door de volle wimpers zijn ze helemaal geschikt voor een glamorous party!
www.douglas.nl/douglas/Eylure/Katy-Perry
[IMG02]

Sans Soucis body milk
Tip: geniet eerst van een heerlijk warm bad en breng dan de body milk aan. Wij spreken uit ervaring dat je huid daarna zijdezacht aanvoelt!
www.parfumwebshop.nl
Clean Start – All over clear
In totaal had het team van de Beautybox 8 verschillende Clean Start producten over de boxen verdeeld. Wij kregen de ‘All over clear’ in onze box. De ‘All over clear’ is een body mist die glimmende zones tegengaat.
Wij gebruikten de spray als facial mist. Je kent het wel, je haalt ’s avonds even snel je make-up er af, en de volgende ochtend is je gezicht een beetje vettig. Maar nu niet meer! Voor het slapen gaan sprayden wij een beetje mist op ons gezicht en de volgende ochtend werden we zonder olieachtige gezichten wakker. De mist geeft je echt een verfrissend gevoel.
cleanstart.dermalogica.nl
[IMG03]

Sugarpill – Birthday Girl
Ook in onze box zat een sample van de oogschaduw van Sugarpill. Ook de losse oogschaduw is bijzonder geschikt voor een glamorous party! ‘Birthday Girl’ is een echte knalkleur.
www.sugarpill.nl
[IMG04]


Hebben, hebben, hebben
Ook de mei editie van de Beautybox vonden wij weer helemaal super! Je betaalt slechts €12,50 per maand (inclusief verzendkosten) en daar krijg je zo veel prachtige make-up en beauty producten voor terug. Wat wij persoonlijk heel leuk vinden is het verrassingselement, elke maand staan we weer te trappelen omdat we nieuwsgierig zijn naar de nieuwe goodies.
Op de website van Beautybox kan je abonneren op de box. De juni-box is alweer uitverkocht! Dus wees er snel bij, dan heb jij in juli de allernieuwste box bij jou op de stoep liggen.
Tekst: Annemijn de Leeuw


Deel dit artikel
Back to top