Beauty

Tot 25% sneller haar drogen en hele dag in model

BaByliss haardrogers - Je zou thuis wel net zo'n professionele styling willen als bij de kapper. Maar dan moet je wel een goede, krachtige haardroger hebben. BaByliss komt met haardrogers met professionele AC-motor die als voordeel heeft dat je haar veel sneller droog is en ook veel makkelijker en mooier in model zit. De AC-motor is ook heel goed geschikt voor dik en stug haar dat normaalgesproken minder snel droog is. Ideaal dus eigenlijk voor elk haartype. BaByliss is het eerste merk dat de professionele AC-motor introduceerde.
We lichten er even twee BaByliss haardrogers uit: de 6615E en de 6634E. De eerste, de 6615E is een krachtige haardroger met AC-motor en een vermogen van 2300 watt. De luchtsnelheid is 130 km per uur. Het betekent dat je tot 25 procent sneller je haar kan drogen. Er zijn twee snelheden en twee temperaturen.
De 6634E biedt min of meer dezelfde krachtige voordelen. Het vermogen is 2000 watt en de luchtsnelheid 95 km per uur. Daarmee kun je ook tot 25 procent sneller je haar drogen. Er zijn twee snelheden en drie temperaturen.
Beide haardrogers hebben nog meer voordelen als de ‘Cool-shot’ voor langdurige fixatie van het haar. Er is onder meer een diffuser voor het creëren en accentueren van krullen. Verdere ‘assets’: de haardroger gaat tot vijf keer langer mee, heeft een ultrasmalle blaasmond - de 6615E heeft er zelfs twee - afneembaar filter en een extra lang snoer. Ook fijn en handig: een ophangoogje.
De BaByliss haardrogers bieden dus veel gemak om ’s ochtends sneller klaar te zijn en je haar de hele dag perfect in model te laten zitten!
Ga naar de Facebook-pagina van BaByliss en like deze!
[IMG01]


6615E
[IMG02]

6634E

Deel dit artikel
Back to top