Beauty

Mooiste Benen van Nederland

Tjitske Annie Vries wint - De 22-jarige Tjitske Annie Vries heeft de ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’. Dat werd dinsdag bekendgemaakt in Amsterdam tijdens de verkiezing georganiseerd door glossy magazine Cosmopolitan en Gillette Venus ProSkin. Het was de vijfde keer dat de verkiezing ‘Mooiste Benen van Nederland’ gehouden werd.
De afgelopen maanden stuurden Cosmo-lezeressen uit het hele land een foto van hun benen op voor de wedstrijd. Tijdens de voorselectie zijn 21 vrouwen gekozen, die dinsdag hun benen op de catwalk aan het publiek en aan de vakjury blootgaven. De vakjury bestond dit jaar uit Suzanne de Goeij van Cosmopolitan, rapper Lange Frans, Ana Rodriguez van Gillette Venus ProSkin en Renate Peters-Huisman van RPH Modelmanagement. De lange en gespierde benen van Tjitske Annie Vries uit Drogeham wonnen uiteindelijk.
Tjitske won naast de titel 'Mooiste Benen van Nederland 2012' een jaar lang zijdezachte benen met Gillette Venus ProSkin, een shoppingmiddag met een stylist ter waarde van € 1.000,-, een reportage in en een jaarabonnement op Cosmopolitan en een beautybehandeling bij Dayspa.
Er werden nog meer prijzen uitgedeeld. De Cosmo-lezeressen kozen Bettina Holwerda als de BN’er die haar goede doel het meest passievol vertegenwoordigt. Ook Renate Verbaan en Lauren Verster ontvingen een prijs voor hun inzet voor respectievelijk Unicef en UNHCR.

Deel dit artikel
Back to top