Beauty

Mineralogie

Oogschaduwquads - Deze winter gaat het volgens Mineralogie allemaal om het matchen van jeans- en edelsteen en metallictinten. De garderobe wordt met de make-uplook gecombineerd. Mineralogie is hier op ingesprongen met een combinatie van vier verschillende paletten. In alle oogschaduwquads is gebruikgemaakt van zowel matte als glanzende kleuren, zodat er niet alleen met kleuren gemixt kan worden, maar ook met de structuur.
Het kleurpalet met de tinten Frost, Metallic, Poise en Sultry bevat de trendkleuren camel, metallic grijs en diep paars. Voor een ton sur ton look met bruine tinten is het palet met Vintage, Poise, Lustre en Cameo geschikt. Met de kleuren Champagne, Mulberry, Fusion en Mango kan er een look voor bij een cocktailjurk gecreëerd worden. En dan is er nog de jeanslook; daarvoor heft Mineralogie Navy, met een bordeaux-paarse tint Plum.
Mineralogie-producten zijn parfum-, dierproef- en parabeenvrij.
Mineralogie is een YouTube-actie gestart. Via social mediakanalen en www.mineralogieshop.nl roept Mineralogie mensen op zichzelf en vriendinnen of familie op te maken met de producten van het merk. Door het filmpje op YouTube te plaatsen maken de inzenders kans op een Mineralogie make-up pakket
ter waarde van €500,-. Eind dit jaar wordt het beste filmpje gekozen.[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top