Beauty

Christina Aguilera Secret Potion

Zangeres onthult geheim met nieuwe geur - Christina Aguilera onthult haar geheim met haar nieuwste geur Secret Potion, een geur voor vrouwen die in het middelpunt van de belangstelling willen staan. ‘Het echte geheim van schoonheid is zelfvertrouwen. Mijn nieuwe geur geeft vrouwen dat zelfvertrouwen, het is die geheimzinnige finishing touch waarmee vrouwen de hele wereld aankunnen’, zegt Christina over Secret Potion.
Secret Potion is de perfecte finishing touch voor een avondje uit. Een vleugje is genoeg voor het onthullen van de geheime sexy kant die elke vrouw in zich heeft: ze voelt zich glamorous en ze is het stralende middelpunt van de avond.
Christina Aguilera Secret Potion is geïnspireerd door Christina’s favoriete gedeelte van de dag: de avond, als het donker je de kans geeft om heel sexy en sensueel het stralende middelpunt te zijn. De geur is een mix van oriëntaalse bloemen (de witte lotusbloem) en exotisch, sprankelend fruit zoals passievrucht en citrusnoten van limoen en mandarijn. Ondertonen van musk, die zo typerend zijn voor alle geuren van Christina, worden gevolgd door warme amber en tonkabonen gemixt met donker en exotisch ebbenhout.
In de bijbehorende campagne zien we de zangeres in een glazen lift omhoog gaan, naar een elitair feestje op een dakterras. Even een spray Secret Potion, en Christina’s outfit verandert in een sensationele avondjurk. Alle elementen in het filmpje, van de sexy avondjurk tot de schitterende accessoires, wijzen in dezelfde richting: elke vrouw kan haar geheime kant onthullen en het schitterende middelpunt zijn.
Adviesprijzen:
Eau de Parfum, 15ml € 18,-
Eau de Parfum, 30ml € 27,-
Eau de Parfum, 50ml € 37,-
Shower Gel, 150 ml € 9,95
Body Lotion, 150 ml € 9,95
Deodorant Spray, 150 ml € 9,95
De gehele line-up van Christina Aguilera Secret Potion is nu verkrijgbaar.[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top