Beauty

GlamGlow

Het geheim van Hollywood - Hollywood is altijd snel in de ban van bepaalde producten, zeker als ze je jonger maken of er beter uit laten zien. Het nieuwe buzzwoord is GlamGlow. Dat is een tintelend en ex-foliërend moddermasker voor een strakke en stralende huid. En dat effect bereik je al in slechts 10 minuten, zo belooft Glamglow.
Het product is ontwikkeld als een ‘behind-the-scenes’ 10 minuten anti-aging masker met direct effect. Heb je het gebruikt, dan schijn je direct camera- ready te zijn. Achter de schermen bij DreamWorks, Fox, NBC, Disney, Warner Bros en Universal wordt het product al een aantal jaren gebruikt. GlamGlow werd de beauty obsessie van de sterren en het duurde niet lang voordat dit super masker gelanceerd werd op de Amerikaanse markt, vorig jaar. Nu is GlamGlows moddermasker ook in Nederland verkrijgbaar.
De ingrediënten komen oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk. En die zijn: Franse modder, groene thee en mineralen. GlamGlow stimuleert de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’.
Verkoopinformatie vind je hier.

Deel dit artikel
Back to top