Beauty

5-in-1 verzorging van Garnier

BB Cream Miracle Skin Perfector - Garnier introduceert de eerste BB Cream:de Miracle Skin Perfector. Dit type 'multipurpose crème'zorgt zowel voor een perfecte huidconditie als een prachtige, stralende teint.
Maar de BB Cream van Garnier, de Miracle Skin Perfector gaat nog een stapje verder. Als het gaat om huidverzorging dan hebben vrouwen duidelijke, specifieke wensen. Een crème moet de huid goed hydrateren en de teint vlekkeloos egaliseren zodat er een stralende gloed verschijnt. Daarbij is het mooi meegenomen als vlekjes worden verhuld, oogkringen verminderen en de fijne lijntjes minder aanwezig zijn - of zelfs verdwijnen. Voor zo'n resultaat heb je vaak meerdere producten nodig.
Maar nu niet meer, want Garnier introduceert de eerste BB Cream: de Miracle Skin Perfector. De huidexperts van Garnier hebben zich erop toegelegd een BB Cream te ontwikkelen die aan alle wensen voldoet. De Miracle Skin Perfector is een 5-in-1 verzorging met meerdere voordelen. Effectief, praktisch in gebruik, betaalbaar en multifunctioneel - geschikt voor alle vrouwen, passend bij elke lifestyle!
De BB cream van Garnier, de Miracle Skin Perfector, biedt zowel de bekende multipurpose formule als speciale (minerale) kleurpigmenten die zijn aangepast aan Westerse huidtypen. Het is dus niet alleen een getinte dagcrème of alleen een foundation. Het is the best of both worlds. De BB-formule werkt zowel verzorgend, kalmerend als beschermend, maar egaliseert de teint ook direct en laat de huid op een natuurlijke manier stralen. Er zijn bewezen resultaten van de snelle werking - zowel direct als op lange termijn.
Yfke Sturm is het gezicht van de BB cream van Garnier. Vanaf vandaag is het verkrijgbaar.
Ga snel naar de Facebook-pagina van Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Daar kun je ook een gratis sample krijgen.
[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top