Beauty

Sans SoucisNatural colors - De nieuwe cosmeticalijn van Sans Soucis weerspiegelt de kleuren composities, harmonieën en contrasten van de natuur. De collectie is opgebouwd uit klassieke kleurtheorieën die passen bij iedere vrouw. Geïnspireerd door de veelzijdigheid aan kleuren heeft Sans Soucis deze nieuwe lijn samengesteld, Natural colors.
De basis voor make-up is een perfecte, egale teint. Van koude tot warme tinten, donker of lichte nuances, Natural colors heeft de juiste kleur voor elk huidtype. Zet je basis met Brightening Make-up Base, het optimaliseert de aanbreng en kleurbehoud van de foundation. De Perfect Look Highlight & Conceal is het perfecte twee in één product voor dagelijks gebruik. De Highlight reflecteert het licht en verbergt donkere schaduwen en tekenen van vermoeidheid. De Conceal compenseert, door haar hydraterende formule, oneffenheden, een imperfecte huid, lijntjes en rimpeltjes.
De nieuwe lijn biedt drie foundations afgestemd op de individuele eisen van de huid. Een poederachtige matte finish wordt, dankzij de fluweelzachte textuur en goede dekking bereikt met de Pure Matt Foundation. De Perfect Lift Foundation met medium dekking en een zonbescherming van factor tien is geschikt voor de veeleisende huid en heeft daarnaast een verjongend effect. De Thermal Moist Foundation is net als de Perfect Lift Foundation verrijkt met thermaal water uit Baden-Baden en houdt de vochtbalans in de huid op peil. De poeders geven de perfecte finish aan de make-up en helpen de huid er egaal en mat uit te zien en is verkrijgbaar in drie kleuren.
Voor oog make-up zijn er twintig matte en zijdezacht glanzende kleuren. Die maak je af met de zwarte Thermal Mascara Sensitive of the All in One 3D-Effect Mascara met ‘open-eyes’ effect. De oogcontouren accentueer je met de waterproof Long Lasting Eye Definers en de Powder Eyebrow Pencils.
Meer informatie vind je op

Deel dit artikel
Back to top