Beauty

Met een zijdezachte huid de zomer in

TIP: Philips Lumea - Eindevaluatie - Deze zomer hebben we het Philips Lumea IPL-ontharingssysteem getest! Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, voor een huid zonder ongeweste haren! We hebben het apparaatje deze zomer flink getest, en zijn toegekomen aan de eindconclusie.
De Philips Lumea werkt super simpel. 1,5 uur aan de lader leggen, even een test flitsje maken om te checken of het geen pijn doet in de stand waarop je ‘m hebt gezet. En flitsen maar! Dit herhaal je iedere twee weken. Per week zie je duidelijk minder haartjes.
De accu gaat ongeveer een kwartier mee. Bikinilijn en oksels zijn echter in 5 minuutjes klaar, dus dat is geen probleem. Echt makkelijk in gebruik!
De haren zullen per behandeling meer gaan uitvallen, een effect wat niet direct zichtbaar is. Dit is zo bij alle behandelingen op basis van licht, maar blijft jammer natuurlijk.
Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat je het product veilig thuis kunt gebruiken.
Nu 5 flitssessies is er inmiddels een duidelijk verschil te zien met hoe het was. Het is vooral opvallend dat na scheren de oksels langer glad lijken. De haargroei is ook zeker flink uitgedund. Helaas nog steeds niet ‘glad’, iets wat voor mij wel de eindverwachting was, dus wellicht moet daarvoor nog even doorgeflitst worden!
Ik blijf hoopvol, vooral omdat er al zo duidelijk verschil te zien is. Maar helemaal gladde oksels heb ik nog steeds niet. Ik gebruik al de hoogste stand, stand 5. Toch ben ik niet ontevreden. De haargroei is duidelijk uitgedund. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt, als ik nog even een paar keer doorflits.
Wel jammer vind ik dat het niet echt permanent is. Je moet het blijven onderhouden door het flitsen om de twee tot vier weten te herhalen. Mocht echter de haargroei weer hip worden kun je dus nog terug ;).
Overall erg positief.
- Ideaal dat het thuis kan!
- Een veilig idee dat het niet echt permanent is.
- Een blijvend resultaat zolang je het blijft onderhouden (om de twee tot vier weken).
- Snel & makkelijk
- Redelijk pijnloos (wel even wennen aan het gekke gevoel van de flitsjes)
- Veel minder duur dan in een salon
En nog een leuke bijkomstigheid, wanneer je de Philips Lumea koopt tussen 1 september en 9 oktober krijg je 100 euro korting!
Kortom behoorlijk wat pluspunten! We raden aan om juist in de herfst of winter met de behandelingen te beginnen, zodat het resultaat optimaal is in de lente en zomer!
Wil je meer weten over de Philips Lumea kijk dan hier. [IMG01]

Deel dit artikel
Back to top