Beauty

Profiles hand revealing treatment

Spabooking Week - SpaBooking.nl is een internetsite waar je de ‘beste deals bij de beste spa’s kunt boeken’. In de week van 5 t/m 11 september is er een SpaBooking Week! Alle deelnemende spa's bieden dan tijdelijk een spa-arrangement aan voor het speciale tarief van € 35 euro. Een van de deelnemende spa´s is de cityspa Profiles in Amsterdam. Good2b mocht voorafgaan aan de SpaBooking Week bij Profiles een behandeling uitproberen, namelijk de hand revealing treatment.
De hand revealing treatment is een ontspannende behandeling voor je handen met massage en een manicure. Profiles is een zogenaamde cityspa (een spa in het centrum van de stad) die met Aveda producten werkt. Een natuurlijk merk op basis van plantenwetenschap en aromalogie. De salon heeft bij binnenkomst een kappersgedeelte en beneden is er een spa. De hand revealing treatment krijg ik van Nathalie. In tegenstelling tot een traditionele manicure setting waarbij je zit, mag ik in de salonstoel liggen. Het ruikt in de behandelkamer heerlijk naar aromatherapie. Nathalie legt uit dat mensen die voor het eerst de behandeling komen doen wel vaker verbaasd zijn dat je niet rechtop zit, maar lekker mag ontspannen in de stoel.
Eerst worden mijn handen en armen met een lotion gereinigd en vervolgens krijg ik een scrubje op. Mijn nagels worden gevijld, gebuft en gepolijst en vervolgens krijg ik een manicurebowl. Daarna volgt een hand/armmassage met een hydraterende lotion. De nagels krijgen tot slot een blank lakje op. Je kan er ook voor kiezen om een uitgebreide manicure te doen - Profiles gebruikt de lakken van OPI - waarbij ook je nagels gelakt worden. Dat houdt in: basecoat, 2 keer kleurlak en een topcoat. Je moet dit wel van te voren aangeven in verband met de tijd.
Het is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je na afloop nog even in het loungegedeelte mag nagenieten met een kopje thee. De hand revealing treatment duurt 45 minuten.
Als onderdeel van de Spabooking week mag Good2b twee vouchers ter waarde van 35 euro weggeven. Dat zou je bij Profiles kunnen doen (een aanrader dus), maar op de website www.spabooking.nl heb je nog veel meer keuze. Ga naar de WIN om aan deze actie mee te doen.

Deel dit artikel
Back to top