Beauty

Chique biologische wellness

Nature Girl - Nature Girl, de naam zegt het al, is een Amerikaans wellness-merk met een flinke dosis flower power. Het verzet zich tegen de (Amerikaanse) voedings- en verzorgingsindustrie die ‘schadelijke’ producten gebruikt. Oprichtster Nannette Pallrand zegt: ‘Vrouwen willen er mooi uitzien en ze willen luxe producten, maar niet als ze hun gezondheid schaden. De meeste skincare producten op de markt zijn niets meer dan een chemische cocktail verpakt om natuurlijk over te komen en de klant te misleiden. Ze schaden niet alleen de klant maar ook de natuur. De producten komen bij het douchen in onze waterwegen terecht en dat bedreigt weer onze voedselketen. We verdienen beter dan dat.’
Bij Nature Girl worden alle ingrediënten op kleine biologische boerderijen gekweekt en op een ambachtelijke manier verwerkt. Dat zie je ook terug in de prijs, een pot crème kost al snel meer dan €30,-. Voor die prijs heb je een product in handen zonder sulfaten en parabenen. Het heeft ook geen toegevoegde geurstoffen. Ook weet je dat de winsten van het bedrijf worden besteed aan natuurbehoud.
Nature Girl is hip, chique en vooral heel kleurrijk. Peace Love Nature Baby is een lijn gezichts moisturizers. De Botanical Face Moisturizer is speciaal gemaakt voor de zeer gevoelige huid. Afrikaanse shea butter, zeealgen en wilde plantenextracten die de huid voeden. Nature Love is de lijn om je hele lichaam te laten genieten van organic wellness. De Rosemary Mint crème bevat onder meer Californisch lavendelwater en essentiële oliën die zijn gewonnen uit wilde planten.
Nature Girl is maar op enkele plekken in Nederland te verkrijgen: Sukha in Amsterdam en Loft in Apeldoorn, Zwolle en Arnhem. Je kan alle wellnessproducten en parfums vinden op www.nature-girl.com.

Deel dit artikel
Back to top