Beauty

Skinny Beach sticks en Brazilian Tan Airbrush

Review Rodial - Tekst: Annemijn de Leeuw
Op de redactie van good2b mochten we producten testen van Rodial. Wij kregen de Skinny Beach sticks toegestuurd en de Brazilian Tan Airbrush.
Skinny Beach sticks
In het doosje van Skinny Beach sticks zitten veertien sticks. Deze versnellen het bruiningsproces van de zon en verhogen de vetverbranding. Voor een goed resultaat moet je het product twee weken achtereen gebruiken. De inhoud van de sticks moet je mengen met 100 ml water. Hierdoor ontstaat een drankje dat smaakt, ruikt en er uit ziet als multi-vitaminendrank. Vergis je niet door dit drankje te snel op te drinken, je kan beter elke vijf minuten een slokje nemen.
De Skinny Beach sticks bevatten vitamines, mineralen en plantenextracten. Enkele ingrediënten zijn, groene thee extracten, gedroogde tomaat extracten en cactus extracten.
De gedroogde tomaat extracten zorgen dat de aanmaak van pigment gestimuleerd wordt. Na twee weken is de huid beter voorbereid op blootstelling aan de zon. De groene thee extracten zorgen voor een bevordering van de vetverbranding, ook wordt de opname van vetten beperkt. Door het gebruik van deze sticks is je lichaam na twee weken duidelijk strakker.
Brazilian Tan Airbrush
Het eerste wat ons opviel aan de Brazilian Tan Airbrush is de leuke, aantrekkelijke verpakking. Het product ruikt naar koffiebonen, een geur die ons erg aanstaat. De verpakking garandeert een gezonde glans en een mooie gouden tan. De spray moet je gebruiken op een schone en droge huid. Houd de spray op dertig centimeter afstand van de huid en spray langzaam. Het gezicht kan je het beste doen met een make-up sponsje. En natuurlijk goed je handen wassen na afloop!
Dus het product ruikt enorm lekker en de verdeling van het product gaat goed. Ook voelt de textuur heerlijk aan op de huid, de huid wordt namelijk direct verzorgd door de kokosnootolie en aloë vera. Maar helaas is mijn huidskleur iets te licht en ben ik binnen no time drie tinten donkerder. Wat dus niet bij mijn uiterlijk past. Houd er dus goed rekening mee dat je van jezelf al een beetje een donkerdere huidskleur hebt, als je dit product wilt gebruiken. Anders is het verschil te groot.
Al met al zijn het heerlijke producten om te gebruiken. Zeker twee aanraders dus!
Voor meer informatie over de producten en verkooppunten in Nederland, kan je kijken op www.rodial.com.
[IMG02]

Deel dit artikel
Back to top