Beauty

Meekleurende brillenglazen

Transitions - De bril. Of het je nu gaat om een scherpe blik of een fashion statement – of om allebei –er kan meer dan je denkt. Je ogen continu beschermen tegen schadelijke straling bijvoorbeeld. Transitions is specialist in meekleurende brillenglazen die reageren op UV-licht. Zo heb je binnen een normale bril met heldere glazen en buiten in een mum van tijd een paar tinten donkerder, zodat je ogen beschermd zijn. Transitions glazen kunnen in iedere bril en worden vaak gezien in monturen van high end merken zoals Lafont, Face-à-Face, Theo, Tom Davies en Lindberg.
Lafont is een Frans merk dat bekend is om zijn gedurfde design, zoals tijgerprints, felle kleuren en speelse ontwerpen. Bij het eveneens Franse merk Face-à-Face gaat het om de sexy en mondaine look. Bekende dragers zijn sterren als Penelope Cruz, Madonna en Robbie Williams. Theo is van Belgische makelij. Het duo Patrick Hoet (een anagram voor Theo) en Wim Somers bieden avant-gardistische vormen, felle kleuren, fijne materialen en hebben oog voor detail. Elk model is handgemaakt.
De brillen van Tom Davies zijn gemaakt om op te vallen en dat doen ze ook. Je ziet ze veel in fashionmagazines en op de beroemde neuzen van bijvoorbeeld Angelina Jolie en Kevin Spacey. Elk model is exclusief en wordt afgestemd op de klant. Maat, gezichtsvorm en huidskleur bepalen samen de exacte uitvoering.
Lindberg, voluit Paul-Jorn Lindberg, maakt brillen voor Robert de Niro, Roberto Cavalli, Elton John en ook voor jou. Zijn ontwerpen vallen op door het ultiem lichte AIR Titanium frame voor vederlicht comfort. Het gaat de Deense designer om de persoon achter de bril, niet de bril zelf.
Kijk voor de brillen op Transitions.com.[IMG01][IMG02]

Deel dit artikel
Back to top