Beauty

Aussie twitteractie

Get totally #aussiefied - Aussie komt met een twitteractie op Good2b. Get totally #aussiefied met een jaar lang gratis 3 Minute Miracle Reconstructor van haarverzorgingsmerk Aussie.
Jump for joy! Haarverzorgingsmerk Aussie komt in oktober naar Nederland met 14 verschillende shampoos en conditioners die wonderen doen voor je haar, if you believe in miracles… Aussie’s paradepaardje is de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), een intensieve conditioner die in Groot-Brittannië en Scandinavië in totaal 15 awards binnensleepte, amazing! De 3MM geeft je binnen no time een verzorgde en glansrijke coupe en de verrukkelijke geur brengt je voor heel even naar down under Australië. Aussome!
Kun je niet meer wachten tot oktober en sta je te popelen om kennis te maken met het merk en de producten? Zorg dan dat je woensdagavond 3 augustus je telefoon in de aanslag hebt om te tweeten! Om exact 20.00 uur wordt de teller op 3 minuten gezet. Tweet jij binnen die drie minuten #aussiefied, dan maak je kans op een jaar lang gratis 3 Minute Miracle Reconstructor van Aussie! We kiezen 4 gelukkige winnaressen, die als een van de eersten in Nederland de eer hebben om Aussie te ervaren. Be the first to meet Aussie en get totally aussiefied!

Deel dit artikel
Back to top