Beauty

Met een zijdezachte huid de zomer in

TIP: Philips Lumea - Zomerse temperaturen, bikini’s en een gladde huid! Deze zomer is er een namelijk een oplossing voor ongewenste haren: het Philips Lumea IPL-ontharingssysteem! Volgens de site van Philips Lumea verricht het apparaat wonderen om teruggroei van haar, waar ook op het lichaam, te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Tijd om te testen!
Het apparaatje lijkt in vorm en formaat op een föhn. De gebruiksaanwijzing is in 7 talen bijgeleverd. Al snel wordt duidelijk dat 90% van de gebruiksaanwijzing bedoeld is ter voorkoming van huidproblemen door verkeerd gebruik. De Philips Lumea heeft bij goed gebruik geen risico’s. Je moet gewoon goed checken welk huidtype en haarkleur je hebt en welke stand daarbij hoort.
De Philips Lumea werkt verder super simpel. 1,5 uur aan de lader leggen, even een test flitsje maken om te checken of het geen pijn doet in de stand waarop je ‘m hebt gezet. En Flitsen maar! Voor mijn huidtype is stand 4/5 aanbevolen. Het flitsen geeft heel kort een plaatselijk heet gevoel. Het mag geen pijn doen! Even wennen zo’n flitslicht. Vind 't toch een beetje eng, hoe warm is warm? Ik begin in stand 1 voor de zekerheid. Ik voel helemaal niks. Dan meteen maar stand 3 proberen…. Warm maar goed te doen! Dan maar even stand 5 proberen…Oeffff schroei, heet! Persoonlijk vond ik stand 5 wel wat pijnlijk, dus ben ik in stand 4 verder gegaan, dat was prima. Op het plekje waar ik stand 5 had getest zie ik echter niks, gelukkig maar!
De accu gaat een kwartier mee ongeveer. Bikinilijn en oksels is echter in 5 minuutjes klaar, dus dat is geen probleem. Echt makkelijk in gebruik! Na afloop bekijk ik hoopvol het resultaat… aaarghhhh dat vraagt om een geduldige persoonlijkheid! De haren zullen per behandeling meer gaan uitvallen, een effect wat niet direct zichtbaar is. Helaas! Pas over twee weken mag het weer. Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat je het product veilig thuis kunt gebruiken.
Paar pluspunten op een rij: Heel makkelijk in gebruik. Snel opgeladen. Draadloos. Geen gels of reservelamp nodig. Nadelen: niet geschikt voor lichtblond/rood of grijs haar, en niet geschikt voor mensen met een donkere huid. (dit geldt echter ook voor andere behandelingen op basis van licht). Ook een meer algemeen probleem bij dergelijke behandelingen is dat het resultaat een tijdje op zich laat wachten. Bij Philips Lumea is dat na ongeveer 4 tot 5 behandelingen. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft je huid altijd zacht en glad.
Deze zomer testen we de Philips Lumea verder. De komende weken op good2b een update… keep you posted!
Wil je meer weten over de Philips Lumea kijk dan hier.[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top