Beauty

Beste, mooiste, groenste Spa

Blitz Wellness - Blitz Wellness in Heemstede mag zich de beste, mooiste en groenste spa van Nederland noemen. Uit de ultieme wellnesstest in de lente-editie van het magazine Green.2 kwam Blitz Wellness als beste spa uit de bus. De eco-glossy vindt in Heemstede de perfecte balans tussen luxe, comfort en duurzaamheid.
In de jaarlijks terugkerende spa-test selecteerde Green.2 per provincie de leukste spa’s. Blitz Wellness in Heemstede, die Noord-Holland vertegenwoordigde, mocht de titel in ontvangst nemen vanwege haar bijzondere locatie en luxueuze faciliteiten.
Centraal gelegen vlakbij Amsterdam, maar in de rustgevende omgeving van Heemstede, geeft een bezoek aan Blitz je het gevoel er even tussenuit te zijn. De faciliteiten zijn zeer uniek; je vindt er alles om in balans te komen. Luxe floatrooms met privébadkamer, beautysalons, verwarmde massage zandbanken en dat alles op een ecologisch verantwoorde wijze. Green.2 gaf Blitz de volledige vijf sterren en is erg te spreken over de combinatie tussen groen en klasse.
www.blitzwellness.nl

Deel dit artikel
Back to top