Beauty

Nieuwe behandelingen bij SOAP

Beauty tip - Bij SOAP Treatment Store hebben ze deze lente een aantal geweldige nieuwe behandelingen. Nieuw op het menu zijn de FITNESS FACIAL, SUMMER BOOTCAMPS, SPRAY TANNING en de ANASTACIA TREATMENT. Deze treatments zorgen ervoor dat jij zult stralen deze zomer!
SPRAY TANNING: The most healthy way of tanning. De tanning spray emulsie wordt verneveld voor een mooie, egale gebruinde huid. Check de SOAP website voor de before & after tanning tips om zo lang mogelijk van je bruine teint te genieten.
FITNESS FACIAL: Een top treatment met behulp van een high tech apparaat. Deze techniek wordt ook gebruikt bij medische toepassingen, zoals in de fysiotherapie. De huid en de spieren in het gezicht ondergaan een zeer intensieve work out ter bevordering van de conditie en de versteviging van de huid én de gezichtsspieren. Het resultaat? Een goed doorbloede en verstevigde huid met een gezonde gloed en kleur (een beetje spierpijn de dag erna hoort er wel bij).
NEW! EmerginC: Nieuw is de Scientific organics lijn van EmerginC. De producten zijn 100% natuurlijk, vrij van parfum en parabenen. Het essentiële ingrediënt: fyto-stamcellen uit druiven, die afkomstig zijn van de gamay druif, beschermen en stimuleren de epidermale stamcelactiviteit. Ook spelen ze een belangrijke rol in vitaliteit en regeneratievermogen van de huid en gaan vroegtijdige veroudering tegen.
NEW! Functionalab: De uitvoerige lijn van Functionalab benadert schoonheid van binnen uit. De gezondheid en schoonheidssuplementen worden gemaakt met de zuiverste en hoogste kwaliteit actieve natuurlijke ingrediënten, die door wetenschappelijk onderzoek worden gesteund. Slik je huid stralend!
NEW! Anastasia: Strakke wenkbrauwen en een mini facelift in een oogwenk. De SOAP Specialisten kunnen je tegenwoordig dé treatment van de sterren geven: de Anastasia Treatment. Ook te boeken aan de SOAP BEAUTY BAR. Uiteraard zijn de must have producten te verkrijgen in de stores of via soaponlinestore.nl.
NEW! Relax and Wax: Een crème die de ergste pijn tijdens het waxen voorkomt? No fairytale! De No-Scream Cream zorgt ervoor dat het ongemak met 80% vermindert! Get the bump outta here is een lotion op basis van salicylzuur die dode huidcellen verwijderd en bacteriën verwijderd zodat haartjes niet ingroeien na het scheren of waxen. Een effectief product speciaal voor de gevoelige huid.
De nieuwe menukaart heeft de vorm van een mini magazine waar alle treatments en beautyproducten overzichtelijk in vermeld staan. www.soaptreatmentstore.com
Het merkenaanbod van SOAP is ook online verkrijgbaar in de SOAP Online Store. Je kunt 24/7 online je favoriete beauty producten aanschaffen via www.soaponlinestore.com en je leest hier tips & trics van de SOAP Professionals die hun beauty expertise graag met je delen.

Deel dit artikel
Back to top