Beauty

Haartrends zomer&herfst 2011

Trend - Masterhaarstylist Mark van Westerop presenteert met zijn team van Solo dé nieuwe haartrends voor zomer en herfst 2011. Opvallend deze zomer en herfst zijn voor vrouwen kort haar met strakke lijnen en lang haar met krachtige volle kleuren. Het team van Solo is dit jaar 10 x genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Awards 2011! En dit voorspellen ze:
Dames moeten het dit jaar hebben van een en mix van zachte lagen gecombineerd met strakke lijnen die ondersteund worden door krachtige volle kleuren met subtiele schakeringen. Een hoogglans finishing geeft een zeer vrouwelijk eindresultaat, dit dragen de dames dit jaar met een ultiem beauty gevoel, die weet wat zij wil en wil uitstralen.
Wie vooruitstrevend wil zijn kleurt zijn haar roze…Krachtige expressieve en softe kleur schakeringen wisselen elkaar af in de purple en pink tinten. Er wordt gespeeld met vervreemde stucturen en texturen in het haar. Dit geeft samen met het explosief kleur gebruik, een krachtige look.
Een samenspel van warme bruin, koper, (middel)blond tinten geven diepte, textuur en flexibiliteit. Spannende verborgen kleuren geven vele mogelijkheden voor variatie, contrastrijk of subtiel. Door de creatieve kleurtechnieken blijft een harmonieus eindresultaat dan ook gewaarborgd.
De coupe voor elke dag is een korte coupe met zeer sterke 'undercut’. Dit wordt ondersteund met kleurschakeringen in koele staal blonde nuance's.
Een andere populaire coupe wordt de korte coupe met middelblonde en blonde accenten met een gevarieerd lagen spel waardoor een luchtig eindresultaat word gecreëerd.
Meer info: www.kapsalonsolo.nl

Deel dit artikel
Back to top