Beauty

Sole Mate Dual Sided Foot FileTweezerman - Met de lente voor de deur is dit het moment om je voeten uit hun winterslaap te halen. Uit die sokken en aan de slag! De nieuwe Sole Mate Dual Sided Foot File, is een absolute uitkomst voor iedereen die dol is op gladde, heerlijk zachte voeten.
De Sole Mate Dual Sided Foot File is voorzien van twee gespecialiseerde tools die niet onder doen voor een deskundige pedicurebehandeling: een ‘safe-to-the-touch’ roestvrijstaal microdeel van professionele topkwaliteit en een tool voor de ‘finishing’ touch van dezelfde sublieme kwaliteit. Het roestvrij stalen deel verwijdert snel, voorzichtig en met het grootste gemak eelt, alsmede ruwe dode huid en vermindert likdoorns, waarna het ‘finishing’ deel de voeten omtovert tot een zijdezacht, soepel en voelbaar glad geheel. Bovendien heb je met de Sole Mate Dual Sided Foot File geen last van rommel (brrr), want die wordt opgeslagen in het daarvoor bedoelde vakje dat eenvoudig te legen is.
Met déze perfecte, draagbare roze pedicure tool van Tweezerman ben jij klaar om je beste voetje voor te zetten in de richting van de zomer! It’s time to show those feet!
De Tweezerman Sole Mate Dual Sided Foot File kost € 24,95. www.tweezerman.nl.


Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse good2b nieuwsbrief.

Good2b via facebook volgen:

Join us!

Deel dit artikel
Back to top