Beauty

Ontdek het belang van goede ventilatieAuping - Heb je altijd al willen weten hoe je ’s nachts optimaal tot rust kan komen? Waar je op moet letten voor een goede nachtrust en waarom? De interactieve 3D-animatie van Auping geeft antwoord op deze vragen en laat zien dat er meer nodig is voor een goede nachtrust dan een bed dat er alleen prachtig uitziet.

Met de 3D-animatie lijkt het alsof je in een levensechte slaapkamer rondloopt. Beweeg met je muis over de blauwe ‘hotspots’ in de sfeervolle ruimte en kom alles te weten over het nut van slapen en de belangrijkste elementen van een bed. Zo ontdek je waarom ventilatie essentieel is voor een goede nachtrust.

Naast interessante ‘facts & figures’ is de 3D-demo visueel goed en duidelijk uitgewerkt. Door het verschuiven van de blauwe balk verandert niet alleen het bezoekersperspectief in de slaapkamer, maar wordt de nacht een klaarlichte ochtend. Verder laat de demo een doorsnede zien van een bed. Zo is in één oogopslag duidelijk hoe een bed is opgebouwd. Ook dit onderdeel van de slaapkamer is geheel voorzien van bijbehorende hotspots met informatie. Informatie die altijd handig en zeer nuttig is, want slapen doen we immers iedere nacht.
Klik HIER voor meer informatie.Deel dit artikel
Back to top