Beauty

OPERATION BOOTCAMPBeauty + Sport! - OPERATION BOOTCAMP is een unieke nieuwe samenwerking tussen SOAP Treatment Store en The Bootcamp club. OPERATION BOOTCAMP is een combinatie van beauty en sport en bestaat uit intensieve workouts en zeer gerichte beauty treatments. Het resultaat van een bootcamp is altijd een goede conditie, een mooi (gezond) lichaam en een prachtige huid. OPERATION BOOTCAMP start in maart 2011. Je kunt kiezen uit vier verschillende bootcamps:
THE BEST OF BOTH- 8WKS2PERFECT
Altijd al gedroomd van het perfecte lichaam en dat perzikhuidje? Dat klinkt te mooi om waar te zijn! Toch is het vanaf nu mogelijk om binnen 8 weken het optimale resultaat uit je lijf en huid te halen. Het programma bestaat uit een intensieve training. Daarnaast krijg je gedurende deze periode 5 skin checks, 2 facials en 2 peelings op maat, aangevuld met persoonlijk samengestelde Dr. Murad crèmes en voedingssupplementen. Tijdens deze 8 weken train je 2 x per week met een vaste groep van maximaal 10 personen. Zo profiteer je van de exclusiviteit van een personal trainer maar ook van de motivatie en stimulans van een groep. Daarnaast plan je in deze periode je behandelingen in bij de SOAP Treatment Store wanneer het jou uitkomt. Prijs 660,- all in.
BYE BYE CELLULITE- 5 WEEKS TO GET ULTIMATE LEGS
Met de zomer in het vooruitzicht gaan we ons weer focussen op rokjes, jurkjes, bikini’s (lees: billen, benen en buik). Tijdens het Bye Bye Cellulite™ programma neem je vijf weken lang, 2x per week deel aan een intensieve training. Bovendien plan je tijdens deze periode 3x de cellulite less behandeling bij één van de SOAP Treatment Stores en krijg je een leuke goodiebag cadeau. Prijs 210,- all in.
SUPER MOMMY- BACK IN SHAPE WITHIN 5 WEEKS
Natuurlijk willen we na de bevalling allemaal zo snel mogelijk weer een strak figuurtje. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan! Is het je nog niet gelukt om die laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken? Dan is de bootcamp for Super mommies een perfecte work out. Je volgt 5 weken lang 2x per week work outs met een clubje moeders. Daarnaast boek je gedurende deze periode 2x de cellulite less behandeling en een peeling bij één van de SOAP Treatment Stores wanneer het je uitkomt. Back in shape en wat tijd voor jezelf tijdens deze bootcamp sessie. Prijs 285,- all in.
SUPER YOGA- GET TOTALLY ZEN IN 5 WEEKS
Zijn drukte, stress, chaos aan de orde van de dag? Staan sport en ontspanning op je to do list, maar komt het er maar niet van? Dan is dit programma de ultieme manier om dit te combineren. Beide elementen komen namelijk samen bij de Super Yoga bootcamp. Het is de optimale manier om jezelf weer in balans te brengen en bovendien je spieren te verstevigen. Samen met een massage van SOAP Treatment Store voel je je binnen de kortste keren weer zen. Gedurende 5 weken volg je 2x per week yoga bootcamp en krijg je een complete holiday massage. Bovendien krijg je een leuke goodiebag om dit zen gevoel nog langer vast te houden. Prijs 260,-.
Check: www.operationbootcamp.nl

Deel dit artikel
Back to top