Beauty

Mooi haar: go Bamboo!

Aveda - Alterna, het razend populaire luxe haarverzorgingsmerk uit Los Angeles, heeft een nieuwe duurzame reeks weldadige producten voor dagelijks gebruik. Voorzien van zowel een Fair-Trade, als een Eco en Organic Certificaat, worden alle producten binnen deze lijn gekenmerkt door het gebruik van het pure, sublieme extract van Kendi Oil en Bamboo. Deze zeldzame olie zorgt in combinatie met andere natuurlijke ingrediënten voor gezond, glanzend, glad en pluisvrij haar.
Wie bewust, natuurlijk en pluisvrij haar wil hebben doet er goed aan de Anti-Frizz Shampoo te gebruiken. Deze milde sulfaatvrije shampoo, laat het haar er gladder, gezonder uitzien en ultrazacht aanvoelen. Hier hoort ook een lekkere - parabeenvrije – conditioner bij.
Echt fantastisch is de Kendi Pure Treatment Oil. Deze heerlijke olie heeft het beste resultaat heeft bij normaal tot dik haar. Het wordt direct opgenomen in het haar, geeft een intense glans, beschermt de kleur en gaat pluisvorming tegen terwijl het een uiterst verzorgende, voedende werking heeft. Perfect om mee te stylen of om je haar een extra boost te geven. Hou je verzorging bij met de Kendi Dry Oil Mist, voor fijn tot normaal haar, en je haar heeft er nog nooit zo gezond uitgezien!
De producten van de Bamboo-lijn zijn erop gericht om het haar optimaal te voeden, te versterken en weer gezond te maken. Daarnaast werken ze vochtwerend en bieden bescherming tegen UV-straling en thermische apparatuur.
Alle Alterna professional haircare producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde luxe haarboutiques en salons. Voor verkoopadressen: www.alternahaircare.com
Good2b via facebook volgen:

Join us!

Deel dit artikel
Back to top