Beauty

Geweldige oog make-up van Aveda

Oogschaduw trio’s - Prachtige kleuren die gemakkelijk zijn op te brengen en geen mineraalolie, parabenen en talk bevatten, maar plantaardige, verzorgende ingrediënten en natuurlijke was. We hebben het over de oog make-up van Aveda. Voor de lente komt het merk met 9 prachtige combinaties van oogschaduw trio’s. 3 passende tinten in een pallet zorgen voor een veelzijdige applicatie en bevatten was afkomstig uit jasmijn en geranium voor een zijdezachte textuur. De trio’s bestaan uit een basis-, contour- en accentkleur die samen voor een veelzijdig effect zorgen.
Om de keuze van een kleur te vergemakkelijken bestaan de trio’s uit bij elkaar passende warme en koele tinten, samengesteld door make-up professionals.
Je kunt de Petal EssenceTM Eye Color Trio’s los kopen voor € 24,50, en ze vervolgens bewaren in de EnvironmentalTM Compacts € 26,-. En handig navulbare houder, gemaakt van De navulbare houders hebben een spiegeltje en een professioneel kwastje met zijdezachte, niet van dieren afkomstige Taklon haartjes.
www.aveda.nl.

Deel dit artikel
Back to top