Beauty

4 heerlijke beauty adresjes!

Tips en verhalen van topmodel Tahnee - Na 7 dagen vrij te zijn geweest is het nieuwe jaar weer begonnen en ik moet meteen weer aan de slag. Een heerlijk gevoel. Een jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen. Ik heb al een shoot in Thailand en Mauritius op de planning staan en ik ben benieuwd wat dit jaar nog meer voor mij in petto heeft.
Na een week lang gegeten en gedronken te hebben is het weer tijd om ons lichaam weer in vorm te krijgen. Het beste om al de alcohol uit je lichaam te verdrijven is om het nieuwe jaar in te luiden met een wekelijkse bikram sessie. Bikram yoga is yoga in 40 graden en zorgt ervoor dat veel afvalstoffen uit ons lichaam verdwijnen. Het is een pittige les van anderhalf uur en wordt op 2 locaties in Amsterdam gegeven. Namelijk de korte prinsengracht en de ceintuurbaan. Ik zelf was begin vorig jaar verslaafd aan Bikram yoga tot dat er op een gegeven moment een oude man voor me stond in een ballenknijper en ik elke keer als hij bukte zo in zijn broekje keek. Sinds die dag ben ik gestopt maar een van mijn goede voornemens van dit jaar is om weer te gaan beginnen en ik raad iedereen aan om met mij mee te doen!
Mensen die niet van fitness of yoga houden is schaatsen ook een ultieme manier om weer helemaal in vorm te komen. Je maakt er gewoon een uitje van. Samen met je vriend of vriendinnen lekker schaatsen op de kunstijsbaan Flevonice in Biddingshuizen. Dit is een schaatsbaan van circa 5 kilometer waar het lijkt of je op natuurijs schaats. De hele route is gevuld met bomen en planten. Het grote voordeel is dat ook al lijkt het natuurijs het kunstijsbaan is en je er niet doorheen kan zakken. Na een paar rondjes geschaatst te hebben kan je daar lekker genieten van een warm kopje soep om bij te komen.
Vind je het te ver om helemaal daar heen te gaan dan is er altijd nog de optie om een rondje te schaatsen op het museumplein en een drankje te doen bij de koek en zopie tent.
Sporten is niet de enige manier om ons lichaam weer in balans te brengen ook een dagje sauna met een lekker massage kan je lichaam helpen ontspannen. Vochtreserves worden ververst en gif en afvalstoffen worden door de hoeveelheid transpiratievocht onttrokken. Daarnaast worden door de warmte de poriën geopend en komen de zweetkliertjes in werking. Dit veroorzaakt een versnelde doorbloeding. Ik ben gek op een dagje sauna. Ik boek naast de sauna meestal nog een facial en een massage zodat ik er weer een tijdje tegen aan kan! Je hebt vele sauna's maar als je gaat dan moet je het ook goed doen. Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende sauna's:
1: Spa zuiver Amsterdam (lekker dicht bij en heeft een luxe uitstraling), www.spazuiver.nl
2: Elysium in Bleiswijk (deze sauna is erg groot en heeft veel opgiet rituelen wat echt de moeite waard is om aan deel te nemen. www.elysium.nl
3: Zwaluwhoeve in Harderwijk (grote sauna met een scala aan behandelingen, rituelen maar vaak erg druk. www.zwaluwhoeve.nl
4: Veluwse Bron in Emst (grootste sauna van Nederland en daar heb je zeker 2 dagen voor nodig om alle sauna's te testen), www.veluwsebron.nl
Wacht dus niet langer en begin met je lichaam weer op top niveau te brengen! Ik ga meteen nu even een sauna boeken!!
Voor degene die graag nog eventjes uit eten willen voordat ze gaan beginnen raad ik aan om naar www.lionnoir.nl te gaan in de reguliersdwarsstraat. Het nieuwe restaurant van Casper Reinders (nightclub Jimmy Woo, bar-restaurant Bo5), Mr Yen (Restaurant Dynasty,bar-restaurant Bo5), en Serge Rijn (Restaurant Serge).
Tot volgende week,
Veel liefs,
[IMG01] Tahnee Frijters
tot volgende week!
www.elitemodel.nl
LEES OOK DE ANDERE BLOGS VAN TAHNEE:
Shoot voor skimerk Rossignol
De mooie mannen in Parijs
Even voorstellen: Tahnee Frijters
Pinbedrag altijd controleren
Perfect Blush in een rozentuin
Mason Pearson borstels en shoot
In strijd tegen een herfstdip
Online shopping en nieuwe job?!
Keyitems voor op reis

Deel dit artikel
Back to top