Beauty

Krachtige rode haardroger van BaByliss

2300 Watt op je haar! - De kleur rood staat voor temperament, ontembaar en gevaarlijk! Rood brengt een stoot adrenaline in het bloed, versnelt de hartslag en verhoogt de bloeddruk. Het windt ons op en wekt onrust. Kortom, wie van rood houdt, wil afwisseling, avontuur en opvallen! Waan jezelf de ultieme Lady in Red met de ultra krachtige rode haardroger van BaByliss.
Met de nieuwe rode krachtpatser van BaByliss blaas je iedereen omver! Met The Pro droog en modelleer je haar beter en sneller dan met andere haardrogers. Bovendien creëer je in een handomdraai een ongekend volume, dat de hele dag perfect in model blijft. De ionische, keramische haardroger bevat 2 verschillende snelheden en heeft een wattage van maar liefst 2300 Watt.
Dé haardroger van professionele haarstylisten combineert een professionele AC - motor met een zeer hoog wattage, wat ervoor zorgt dat deze fancy haardroger je haar binnen no-time droogt en modelleert. Zelfs dik en stug haar breng je heel eenvoudig in het gewenste model. Kortom, een professioneel hulpje in je badkamer, handig als je ’s ochtends weinig tijd hebt!
The Pro wordt geleverd met 2 verschillende blaasmonden. Met de ultra smalle blaasmond kan je snel en professioneel stylen zoals bij de kapper en met de iets bredere blaasmond creëer je een volumineuze look. Daarnaast zorgt de keramische technologie voor een constante temperatuur, waardoor deze haardroger behoedzaam is voor je haar. De ionische technologie heeft een antistatische werking, waardoor je haar soepel en glanzend in model valt. Voor nog meer glans en om je hairdo te fixeren gebruik je de cool-shot functie. Hierdoor voelen je lokken ook nog eens zijdezacht aan. Nu in de winkels: € 79,99.
www.babyliss.nl

Deel dit artikel
Back to top