Beauty

Waxsalon Delete geopend

Wax Angels in Amsterdam! - In Amsterdam is de pop-up store van waxsalon Delete geopend in Magna Plaza. In ons land nog best uniek, maar in de Verenigde Staten, Azië, Zuid-Europa, Engeland en Duitsland, zijn waxsalons al lang een hit.
In ons land wordt waxen vaak nog als een bijproduct bij de schoonheidsspecialist aangeboden of gedaan door kleine zelfstandigen. Met de komst van Delete, een professionele keten die zich enkel en alleen op waxen richt en werkt met een zelfontwikkelde speciale wax, komt daar nu eindelijk verandering in. Waxen, en met name Brazilian waxing, wordt hiermee efficiënter en pijnlozer, en krijgt vooral ook een comfortabele en luxe uitstraling. Om het waxen allemaal wat vriendelijker te laten klinken, heten de vakkundige wax dames bij delete zelfs Wax Angels,.
De luxueuze maar toegankelijke uitstraling van de salons neemt een eventueel gevoel van gêne behoorlijk weg. Daarbij komt dat je gewoon binnen kunt lopen. Bij Delete is het namelijk mogelijk om zonder afspraak te worden ‘gedelete’. Een Full Brazilian…dus alles weg, kost 39,95. Vooraf reserveren kan via www.delete-me.nl.
En alvast goed nieuws: in het voorjaar zal een grote waxsalon aan de Constantijn Huygensstraat in Amsterdam worden geopend.

Deel dit artikel
Back to top