Beauty

Ionic Brush pakt pluizig haar aanHandige beauty tool! - Ben jij het ook zo zat dat je haar pluizig en statisch is met dit winterse weer? Wil jij je haar weer laten stralen, zonder uren voor de spiegel te staan? Check dan de Ionic Brush. Deze bijzondere borstel maakt je haar namelijk echt zacht en glanzend, gewoon door te borstelen!
Ons haar heeft het zwaar te voortduren. Door continue invloeden van buitenaf zoals wrijving, vervuiling, vocht en stof wordt ons haar beschadigd. Door deze invloeden zijn onze haren geladen met positieve ionen die het haar onhandelbaar, statisch, pluizig, weerbarstig en dof maken. De nieuwe Ionic Brush van BaByliss neutraliseert de statische lading van het haar en gaat het pluizen tegen, zodat het haar weer zacht en soepel in model valt en zijn natuurlijke glans terugkrijgt.
De borstel is uitgevoerd met maar liefst 2 negatieve ionen generatoren die het haar antistatisch maken. Door deze behandeling met negatieve ionen sluiten de haarschubben, waardoor het haar weer soepel, glad en glanzend in model valt en heel eenvoudig is te modelleren. De borstel is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en kan op ieder moment gebruikt worden zodat je er altijd tip top uitziet.
De Ionic Brush kost 44,99.
www.babyliss.nl

Deel dit artikel
Back to top