Beauty

De perfecte blow dry3-stappen plan - De hit onder celebs en op de catwalk: de perfecte blow dry, die er casual uitziet, maar je een sensuele uitstraling geeft. Met het 3-stappen plan van Lee Stafford krijg je net als Sheryl Cole een prachtige look.
Stap 01: MOUSSE VOOR VOLUME [IMG01]
volUMiZing Mousse doUble bloW (€6,99)
Na het wassen een conditioner gebruiken en daarna de voluminizing mousse op nat haar aanbrengen. Zo creëer je het volume dat je altijd al gewild hebt. Je haar verzwaart niet en wordt niet plakkerig, maar krijgt een stralend gezonde glans! Breng toeven ter grootte van een halve hand gelijkmatig aan vanaf de haarwortel, en dan in model föhnen.
Stap 2: BESCHERMING EN GLANS [IMG02]
PoKer straigHt flat iron ProteCtIon shIne Mist (€7,99)
Deze spray op basis van de antioxidant groene thee beschermt je haar tegen de hitte van de föhn. Daarnaast geeft het het haar een mooie glans, een absolute voorwaarde voor een perfecte blow dry. Spray van 30 cm afstand op handdoekdroog haar en ga verder met het föhnen.

Stap 3: FIXEREN [IMG03]
Hold tigHt fIrM Hold Barnet HairsPraY (€6,99)
Om je coupe in elke gewenste vorm te houden zonder dat het haar stijf aanvoelt. Je haar raakt niet uit model en voelt net zo goed als het eruit ziet: zacht en gezond. Alleen even sprayen is voldoende om je perfecte blow dry de hele dag lang mooi te laten zitten!
Lee Stafford is exclusief verkrijgbaar bij etos.

Deel dit artikel
Back to top