Beauty

De hoogtepounten van 2010Tips van Drill Instructor Barbara - Zo.. dat was me weer een jaar! 2010 heeft vol in het teken gestaan van hard trainen. Als eigenaar van The Bootcamp Club heb ik de meest geweldige dingen mee gemaakt het afgelopen jaar. Ons dreamteam van trainers heeft ervoor gezorgd dat veel mensen zijn afgevallen, sneller en fitter zijn geworden en met minder stress in het leven staan.
We hebben honderden babes getraind in de Bootcamp 4 Babes, bikkels hun frustraties eruit laten slaan in de Kickboks Bootcamp, hardlopers hun beste tijd laten lopen tijdens de Dam tot Damloop & Amsterdam Marathon en de ‘8 weeks 2 Fabulous Bootcamp’ deelneemsters mega resultaten zien boeken.
We hebben samen veel gezweten maar er is ook erg veel gelachen, geflirt, gedanst op onze feestjes, gezoend en er is zelfs een huwelijksaanzoek geweest tijdens een van onze trainingen in een besneeuwd bos bovenop een heuvel met geweldig uitzicht! Dit laatste samen met de uitreiking van de Mr&Mrs Bootcamp award was wel het hoogtepunt van afgelopen jaar.
Er zijn veel nieuwe locaties en leden bij gekomen, nieuwe specials bedacht en geweldige plannen gemaakt voor de toekomst.
Voor 2011 hebben we nog veel meer mooie dingen in petto. We gaan op Bootcamp Retreat naar Ibiza, mountainbiken in de Ardennen, de marathon van Berlijn en New York lopen en de Amstel Gold Race fietsen. We hebben met veel mooie partijen zoals Good2.nl, Welikefashion.com, SOAP, Samsung & Bugaboo een top samenwerking waar we veel mooie acties mee gaan doen om onze community te blijven pamperen.
Het is hard werken met lange dagen maar dat mag de pret niet drukken. Iemand lekker in z’n vel laten zitten en naar persoonlijke doelen coachen is priceless.
Ik hoop dat we jou in 2011 mogelijk verwelkomen op een van onze trainingen en dat we er samen een sportief en fit jaar van gaan maken!
[IMG01] Barbara den Bak
www.thebootcampclub.nl


MEER TIPS VAN BARBARA:
Oefeningen voor strakke billen!
Gezond de winter door
Gezond en lekker: Yoghurt-Mint kip!
De super shake is je nieuwe BFF!
Last-minute make-over!
Power Foods
Dieet en alcohol...handige tips!
Voedingstips die altijd werken!
Full body workout @ the office
De 7 pluspunten van krachttraining!
Carbs. Hoe zit dat nou precies?
Even helemaal niks..
Ibiza style genieten op vakantie
Vlaggen aan de onderkant van je arm
Tips voor extra energie
Lekker sporten in de herfst
Weg met die buik!
NIEUW: Tips van een Drill Instructor

Deel dit artikel
Back to top