Beauty

Voyage d’Hermès, luxe op reisVanaf januari 2011 verkrijgbaar - Voyage d’Hermès; alleen de naam al nodigt uit om te reizen. Om alle reizigers in luxe te vergezellen heeft Hermès een complete lijn gecreëerd voor bad- en lichaamsverzorging. We moeten bekennen dat het bijna zonde is dit prachtige setje in je koffer te proppen.. gelukkig staat het uitgestald op je toilettafeltje prachtig!
Hydraterende crème voor gezicht en lichaam: De hydraterende crème is geschikt voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen en kan aangebracht worden op het hele lichaam, op het gezicht (ook als aftershave voor de mannen) en op de handen. Verrijkt door actieve vochtinbrengende en verwekende bestanddelen, verzacht en beschermt de fijne en niet vette textuur de huid en laat het een aangenaam licht geparfumeerd laagje achter. Een onmisbaar veelzijdige lotion in een grappige aluminium pot, die lijkt op een schoensmeerdoosje!
Hydraterende lotion voor het lichaam: Een innovatieve formule binnen de cosmetische wereld resulterend in een moderne textuur die tegelijkertijd vloeibaar, licht als romig is en geschikt is voor snelle en makkelijke verzorging van het lichaam.
Douchegel voor lichaam en haar: Een formule die op een delicate wijze het lichaam en de huid reinigt en de natuurlijke balans in acht neemt. Het romige en voedende schuim van de douchegel geeft de huid en het haar een buitengewoon zacht gevoel.
Deodorant in spray vorm: Deze deodorant in spray vorm is voorzien van vochtinbrengende bestanddelen, biedt langdurige bescherming, is licht geparfumeerd en garandeert een aangename sensatie van frisheid.
Deodorant in stick vorm zonder alcohol: Geparfumeerd en zonder alcohol is deze deodorant zeer geschikt voor de gevoelige huid die alle dagen vraagt om langdurige frisheid.
De bad- en lichaamsverzorgingsproducten zijn vanaf januari 2011 verkrijgbaar bij de Hermès winkels, bij parfumerieën en in warenhuizen.
Hydraterende crème voor gezicht en lichaam, 200 ml - € 52
Hydraterende lotion voor het lichaam, 150 ml - € 50
Douchegel voor lichaam en haar, 200 ml - € 43
Deodorant in spray vorm, 150 ml - € 29
Deodorant in stick vorm zonder alcohol, 75 ml stick - € 27

Deel dit artikel
Back to top