Beauty

Spring Time! Lekkere shampoo

Lente in je badkamer - Sneeuwwitte kersen- en pruimenbomen zijn de vroegste lentebloesems. In de lente duurt de dag langer dan de nacht en wordt elke dag nóg langer. Extreme lentekriebels noemen ze in Engeland ‘Spring Fever’, lentekoorts. In het allermooiste voorjaar ooit scheen de zon bij ons maar liefst 640 uur.
De dikke winterkleding kan opgeborgen worden en nieuwe kleuren en lichte kleding bepalen je garderobe. Bij het voorjaar passen vrouwelijke, nonchalante en pure beauty looks. Ook je haar kan weer wat speelser gestyled worden. Opgestoken met een aantal verleidelijke, losvallende lokken, een nonchalante vlecht of gewoon lekker los.
GUHL laat de lente in je badkamer beginnen! Deze drie energizers zijn een aanrader voor aankomend seizoen: GUHL Prachtig Lang, die de natuurlijke schoonheid van lange lentelokken onthult, GUHL Krul-Kracht voor hernieuwde veerkracht en GUHL Luchtig & Fris shampoo voor fris, schoon lentehaar…
Een belevenis voor krullend en golvend haar is de lijn GUHL Krul-Kracht. Ervaar zelf wat de combinatie ginkgo & jojoba doet voor je haar. Veerkracht, elasticiteit, krullen of mooie slagen: GUHL Krul-Kracht versterkt en verzorgt je haar van binnenuit, voor een ultiem soepel en glanzend krulresultaat. Combineer de shampoo, crème-conditioner, curl-activating spray en de curl mousse voor een nonchalant, natuurlijk effect. Mild, maar sterk tegen onwillige plukjes en pluizen en vol nieuwe energie voor mooi gedefinieerde krullen.
De kleur van de flesjes staat meteen ook lekker zomers in je badkamer. Spring Time! Prijzen: € 5,69 - € 6,69.

Deel dit artikel
Back to top