Beauty

Haarverzorging: zien, voelen en ruikenWella Professionals Care - We hebben weer een heerlijke beauty tip voor je, de gloednieuwe haarverzorgingsproducten van Wella Professionals Care!
Haarverzorging gaat al lang niet meer over ‘gewoon even een shampoo of een conditioner gebruiken’. Deze producten spreken al je zintuigen aan: zien, voelen en ruiken!
De verkwikkende parfums maken dat je je beter voelt door de geur van je haar. De verzorgende ingrediënten maken dat het heerlijk aanvoelt en er verbluffend goed uitziet. Met vier verschillende lijnen (Brilliance, Enrich,Balance en Age) voorziet de serie in de behoeften van verschillende haartypen.
Met deze innovatie loopt Wella voorop in een nieuwe cosmeticatrend met producten waarmee je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Het concept raast dit jaar als een storm door cosmeticaland. Een voorbeeldje van deze beautybuzz is huidverzorging waarmee je je prettiger voelt en make-up die als satijn met je huid versmelt.
En nu dringt deze trend dus ook door in het domein van de haarverzorging. De Wella Professionals Care serie is ontwikkeld om kwalitatief hoogwaardige haarverzorging te bieden en je zintuigen te verwennen. Je haar ziet er superverzorgd uit, voelt zijdezacht aan en ruikt heerlijk.
Wil je dit zelf ervaren? Kijk dan snel bij HIER bij de winacties, we geven namelijk 4 Wella Professionals Care Brilliance én 4 Wella Professionals Care Enrich pakketten weg!!
Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse good2b nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top