Beauty

SOAP's Beauty Bootcamp

In 8 weken een mooie huid - Weer of geen weer, zweten en zwoegen in de buitenlucht; bootcamp is op dit moment een populaire hard core workout in de sportwereld. SOAP Treatment Stores introduceert nu als eerste in Nederland ‘SOAP’S BEAUTY BOOTCAMP’. Met een ijzeren doorzettingsvermogen breng je je huid onder begeleiding van een personal beauty coach in perfecte conditie. Door op maat gemaakte treatments, personal beauty home care en gericht advies wordt na acht weken een verbluffend resultaat behaald. Ook leer je hoe dit vast te houden na je Beauty Bootcamp zodat het resultaat blijvend is.
TOTAL BEAUTY WORKOUT
Droom je van de perfecte huid en beschik je over een flinke dosis discipline? Dan is deze Beauty Bootcamp ideaal om te proberen. De conditie van de huid wordt onder begeleiding van een personal beauty coach verbeterd. SOAP's Beauty Bootcamp duurt acht weken en bevat minimaal vier op maat gemaakte facials & peelings. Ook ontvang je speciaal geselecteerde producten allen passend bij jouw huidtype- én conditie voor de beste home care.
Je coach sleept je door de acht weken heen en laat je niet met rust. Ze maakt een persoonlijk schema, belt je op of stuurt een sms en ze herinnert je aan je stappen die je thuis moet uitvoeren. Om het best eindresultaat te behalen en dit vast te houden is het belangrijk om je aan het voorgeschreven regime te houden. Je zult versteld staan in welke mate je je huidconditie kunt verbeteren tot een egale, gladde en soepele huid. SOAP's Beauty Bootcamp is ideaal om alleen te doen, samen met vriendinnen of om cadeau te geven.
SOAP’S BEAUTY BOOTCAMP POWERED BY MURAD
Om de conditie van de huid in top vorm te krijgen, is er samen met het huidverzorgingsmerk Murad een allesomvattende aanpak samengesteld voor de Beauty Bootcamp.
SOAP’s Beauty Bootcamp is nu te boeken bij de SOAP Treatment Stores. Je krijgt bij het boeken van de Beauty Bootcamp een handige box waar alles inzit wat je moet weten, afgestemd op jouw persoonlijke beauty work out.
De kosten: acht weken €450,-. Je krijgt dan: treatments (twv €385,-) : 5 skin checks, 2 facials op maat, 2 peelings op maat. Plus een heleboel lekkere beauty producten (twv €282,95,-) : Murad step 2 intensieve verzorging vanaf een waarde van €120,-, Murad supplementen pakket van €143,-, Murad anti aging bestseller “Wrinkle Free Forever” twv €19,95 én 15% extra korting op alle producten die je aanschaft tijdens je 8-weekse Beauty Bootcamp. Plus natuurlijk een heleboel persoonlijk advies: een voorgeschreven beauty home care regime en SOAP's Beauty Bootcamp week-to-week personal diary.
Check voor meer info: www.beautybootcamp.nl.
Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse good2b nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top