Beauty

Mooi dertig!Tips van Collistar - Rond je dertigste beginnen de eerste lijntjes helaas zichtbaar te worden. Met de juiste verzorging kun je gelukkig al een heleboel doen! Hier tips van collistar voor dertigers:
1) Anti-age Cleansing Milk & Tonic Lotion
Deze cleansing milk & tonic lotion zijn nu ook verkrijgbaar in een maxi-size flacon met ongelooflijk prijsvoordeel en staan aan de basis van een goed verzorgde huid voor iedere dertiger! De reinigingsmilk maak de huid glad en soepel en de vitaminen A, E en B5, hyaluronzuur, escine en sheabutter bieden een doeltreffende verzorging van de huid. 400ml, Cleansing Milk & Tonic Lotion, beide €24,45.
2) Dual Action Mask
Zoals de naam al doet vermoeden, is het Dual Action Mask een tweevoudige behandeling die binnen 5 minuten resultaat geeft! Gedurende deze 5 minuten wordt de huid dankzij de innovatieve actieve bestanddelen Oxicell® & Vanirea® hersteld, versterkt, gevoed en gepolijst. 100ml €32,80
3) Supernourishing Lifting Cream
Geef met Supernourishing lifting cream rimpeltjes en vermoeidheid geen kans meer! Deze bijna futuristische crème minimaliseert rimpeltjes en verdrijft signalen van een vermoeide huid! De liftende werking zorgt voor een porseleinen effect.
Dankzij het nucleoxide complex wordt de huid diepgaand gevoed en het ‘repair’ proces ondersteund. 50ml €52,25
4) Eye Contour Filler Cream
Met wallen, donkere kringen en kraaienpootjes willen we het liefst nooit te maken krijgen. Gelukkig heeft Collistar voor dit soort ongewenste oneffenheden de ‘Eye Contour Filler Cream’ met DermoCompact Complex® en stamceltechnologie. Oogcontouren worden verstevigd, compacter en het voorkomt de vorming van rimpels. 15ml €43,35
www.collistar.nl

Deel dit artikel
Back to top