Beauty

Your Shape: Fitness EvolvedNog voor de kerst in shape! - Vaak knaagt al snel het schuldgevoel als de kilo's er moeiteloos aan vliegen in de gezellige wintermaand. Elk jaar weer voeren we dezelfde strijd tegen het overgewicht.
"Wel of niet die verrukkelijke versnaperingen of dat lekkere glaasje wijn?"
Met de Your Shape: Fitness Evolved op Xbox360 kun je beginnen met trainen wanneer jij dat wilt. 's Avonds hoef je niet te rennen of te vliegen naar de sportschool, maar heerlijk thuis in je eigen tempo werken aan je conditie en lijn. Laat de zomer maar beginnen!
Train je lichaam en verbrand op een leuke manier calorieën. Door de revolutionaire Kinect Sensor en Player Projection - technologie voor de Xbox360 wordt je lichaam gescand en dient gelijk als controller. Door deze technologie kun je work-outs volgen die speciaal op jouw lichaam zijn afgestemd. Zo kun je aangeven wat je lengte en gewicht is en wat jouw unieke doelstellingen zijn van een work-out. Wissel je work-outs af met cardiotrainingen, yoga oefeningen en Taerobics.
De game bevat speciale fitnessprogramma's waarbij de focus ligt op het trainen van je spieren, vetvermindering en uithoudingsvermogen. Door de integratie met Facebook kun je met deze unieke game ook anderen motiveren door de online modus waarbij je statistieken en workout programma's kunt uitwisselen met je vrienden en familie. Koppel het gelijk aan je Facebook en laat zien hoe goed je bezig bent. Houd elkaar scherp en motiveer elkaar zodat we allemaal vrolijk in onze skinny jeans stappen.
Your Shape: Fitness Evolved ontving verschillende E3-awards zoals o.a. "Best Kinect Game en "Best Motion Game". Consumentenadviesprijs: EUR 45,-.

Deel dit artikel
Back to top